Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno
Povratak na članak

Znate li razliku između sode i praška za pecivo? Evo zašto ih ne biste trebali miješati

Razlikuju se po kemijskom sastavu, a samim time imaju i drukčiju svrhu.

Komentari 2

Avatar patkovic
patkovic
23:08 16.03.2021.

mislim da se soda aktivira i vrelinom u rerni bez kiseline

VL
BI
Biouskoli91
09:07 16.03.2021.

Iduci clanak: Znate li razliku izmedju soli i secera.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.