Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne ignorirajte znakove

Znate li prepoznati onog pravog? Možda je upravo pored vas

muškarac
Foto: Thinkstock
14.02.2014.
u 17:30

S onima koje okarakteriziramo kao "prijatelje" ne usuđujemo se prijeći granicu platonskog odnosa.

Analizirate li previše? Koji god muškarac se pojavi u vašem životu, nešto mu nedostaje?

Često u svojoj glavi pravimo kategorije muškaraca i onda ih jednostavno svrstavamo u određene skupine. S onima koje okarakteriziramo kao "prijatelje" ne usuđujemo se prijeći granicu platonskog odnosa.

Prepoznavanje

Ako nakon određenog vremena otkrijete znakove koji kažu da ono što osjećate ima seksualnu pozadinu, a ne prijateljsku, vrijeme je da promijenite nešto. Ako poludite kada se u život vašeg "prijatelja" ušulja druga žena, onda vjerojatno gajite prikrivenu želju da budete zajedno. Zatim, pamtite sve komplimente koje vam je uputio, redovito se viđate samo vas dvoje, smeta vam ako je došao na susret s vama, a nije se potrudio oko svog izgleda…

Potvrda

Sviđa vam se, ali kako ćete znati da se i vi sviđate njemu? Evo osnovnih znakova da je on spreman prijeći granicu platonskog: izgleda kao da je nervozan kad sjedite pored njega, ali se ne pomiče, zove vas nakon lošeg sastanka ili vam kupuje savršen rođendanski poklon.

Zaključite ugovor

Sada kada znate da je zagrijan, pregovarajte o promjeni vašeg odnosa, ali pažljivo jer ste na opasnom terenu. Teško da će on napraviti prvi potez jer muškarci uvijek biraju lakši put – u ovom slučaju to znači ne raditi ništa.

Vi ćete morati preuzeti rizik.

>>Za sretan i dugovječan brak morate raditi - ovo!

>>Zbog straha od samoće i muškarci i žene ostaju u lošim vezama

Foto: pixabay

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije