Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cjeloživotno učenje

Znate li ovo o istraživanju erogenih zona?

tom ford (1)
Arhiva
10.09.2012.
u 16:48

Možda ćete reći da znate gdje ćete svog muškarca dodirnuti, poljubiti ili gricnuti da poludi od strasti, no postoje mjesta na njegovu tijelu koja ste vjerojatno zanemarile

 

Darren Michaels, autor priručnika "Flipside Erotica, Both Sides of the Story" (Naličje erotike, obje strane priče), otkrio je koje su to osjetljive zone koje pružaju još veći seksualni užitak... No prvo...

Što morate znati o njegovim erogenim zonama:

1. Bilježite. Važno je da vas vaš partner dovede do mjesta gdje je najviše osjetljiv. Zapažajte neverbalne znakove i reakcije ugode i provjerite da li voli ono što mu radite jer tada možete istraživati tu točku sve više i više... "Lako je okrenuti glavu i usmjeriti je na tu točku na mom vratu, malo iznad ključne kosti, za koju tako volim da je ljubi", kaže Michaels za portal Galtime.

2. Treba pokazati i reći. Kod predigre počnite istraživati njegovo tijelo te partnera natjerajte da vam točno kaže što voli. Govorenje na glas može potaknuti i ohrabriti tijekom ove faze. Ako je sramežljiv, možete mu prenijeti neka svoja iskustva. "Većina ljudi uči o seksu slušajući o njemu od svojih muških prijatelja koji se hvale svojim seksualnim osvajanjima. No i oni bi željeli neku pomoć ili asistenciju jer ne mogu sve sami", kaže Michaels.

3. Nemojte misliti previše. Budite nesebični kad se svjetla ugase. "Dobar ljubavnik neće ni približno brinuti o sebi i vlastitom užitku nego o svome partneru", podsjeća Michaels. On objašnjava da je partneričin "posao" lagan i kaže kako se treba samo "opustiti i učiniti sve što se može učiniti, ali s entuzijazmom i strašću." Jer nema smisla išta raditi bez toga.

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije