Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udobnost i stil nadohvat ruke

Znate li odabrati stolicu koja će odgovarati funkcionalno i estetski prostoru u kojem se nalazi?

Kult Home
Foto: Sandra Šimunović/Pixsell
1/5
21.12.2023.
u 11:55

Kult Home stolice našle su se i u Purple Monkey restoranu, a dostupne su svima

U procesu unutarnjeg uređenja prostora često se fokusiramo na boje zidova, raspored namještaja i dekorativne detalje, a stolice su jedan od ključnih elemenata koji često prolazi nezapaženo. Odabir pravih stolica ima dubok utjecaj na estetiku prostora, udobnost i funkcionalnost te igra ključnu ulogu u stvaranju ugodnog i dobro organiziranog prostora.

Prilikom odabira stolica važno je razmotriti nekoliko ključnih faktora. Prije svega, ergonomija igra ključnu ulogu u osiguravanju udobnosti i podrške tijekom sjedenja. Stolice prilagođene tijelu smanjuju rizik od bolova u leđima i poboljšavaju opću udobnost.

Estetski aspekt također je od velike važnosti. Stolice mogu značajno doprinijeti stilu prostora, bilo da se radi o modernom minimalizmu, klasičnom dizajnu ili eklektičnom smještanju različitih stilova. Pravilno usklađivanje boja, materijala i oblika stolica s ostatkom namještaja i dekorom stvara harmoničan prostor.

Foto: Sandra Šimunović/Pixsell

Funkcionalnost stolica često ovisi o njihovoj namjeni. Radni prostori zahtijevaju stolice koje potiču produktivnost, dok blagovaonice traže udobne stolice koje potiču opuštanje tijekom obroka. Odabirom pravih stolica, prostor se može prilagoditi specifičnim potrebama i aktivnostima koje će se odvijati u njemu.

Kvaliteta materijala od kojih su stolice izrađene također igra ključnu ulogu u dugovječnosti i održivosti namještaja. Visokokvalitetni materijali osiguravaju da stolice zadrže svoj izgled i funkcionalnost tijekom vremena, smanjujući potrebu za čestom zamjenom.

U konačnici, pravilan odabir stolica u unutarnjem uređenju prostora ima šire implikacije nego što se čini na prvi pogled. Stolice su, ne samo praktičan komad namještaja već i ključni element koji oblikuje atmosferu, potiče udobnost i pridonosi ukupnom doživljaju prostora. Stoga, vrijedi posvetiti pažnju detaljima prilikom odabira stolica kako bismo postigli skladno i funkcionalno okruženje koje odražava naše potrebe i stil.

Foto: Sandra Šimunović/Pixsell

U svijetu namještaja, tvrtka Kult Home izdvaja se kao sinonim za udobnost, eleganciju i personalizaciju. Njihov širok asortiman visokokvalitetnih proizvoda pronašao je svoje mjesto u ekskluzivnom restoranu u srcu Zagreba, točnije u restoranu Purple Monkey. Ovaj restoran s posebnim šarmom ne očarava samo svojom kulinarskom ponudom već i izvanrednim namještajem.

Jedan od najprepoznatljivijih modela stolica u Purple Monkey baru su bezvremenske Betty stolice. Postoje različite varijante ovog modela, što omogućuje kreiranje jedinstvenog prostora prilagođenog specifičnostima Purple Monkey restorana, ali i svačijeg doma.

Foto: Sandra Šimunović/Pixsell

Raznolika ponuda za savršen dizajn vašeg prostora

Kult Home ne nudi samo stolice već i široku paletu vrhunskog namještaja, dostupnog na njihovoj službenoj web-stranici. Dio asortimana može se razgledati i u njihovu salonu u Supilovoj 7a, u Zagrebu, gdje kupci mogu doživjeti eleganciju i kvalitetu proizvoda prije nego što odluče o svojoj kupnji.

Kult Home ponuda uključuje:

  • Više od 2000 artikala u segmentu barskih i blagovaonskih proizvoda
  • ukupno preko 10.000 artikala
  • Opremu za dom: blagovaonski namještaj, dnevni boravak, spavaća soba, dječja soba
  • Opremu za ured
  • Rasvjeta
  • Horeca namještaj
  • Vrtni namještaj

Personalizirajte svoj prostor s Kult Home

Jedinstvena prednost Kult Home leži u mogućnosti personalizacije prostora pomoću sjedećeg namještaja. Kupci mogu odabrati model, vrstu i boju tkanine, kao i boju postolja prema vlastitim željama. To omogućuje kreiranje prostora koji odražava individualni stil i estetiku.

Foto: Sandra Šimunović/Pixsell

Kult Home aktivno sudjeluje na društvenim mrežama, prateći najnovije trendove i inspirirajući svoje kupce na Instagramu i Facebooku. Slijedite ih kako biste bili u toku s najnovijim dizajnerskim rješenjima i ponudama.

Sadržaj nastao u suradnji s Kult Home.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije