Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uf...

Znate li na koji dio ženskog tijela muškarci najviše 'padaju'? Evo odgovora

Ženske stražnjice
Foto: Thinkstock
01.11.2014.
u 15:54

Osim što muškarci padaju ničice pred (nagim) ženskim tijelom, svaki od njih preferira njegov određeni dio, u različitim oblicima i veličinama.

Za jednog su to velike, prirodne grudi, a za drugog one male i čvrste. Neki muškarci vole veće, izražajne stražnjice, dok drugi obožavaju “dječačke” i male.

Foto: screenshot/facebook

Foto: Shutterstock

Ukratko, ne postoji univerzalan tip ženskog tijela kojem se klanjaju svi muškarci. Prema nekim istraživanjima, stražnjica je omiljeni dio ženskog tijela za 22% muškaraca, a grudi za 17% njih. Najnovija znanstvena istraživanja pokazuju da pogled na žensko tijelo s izraženim grudima i bokovima aktivira dijelove muškog mozga zadužene za osjećaj nagrade na isti način kao i alkohol ili droga. Sedam posto muškaraca “pada” na ženske noge, dok se čak 29% njih ne može odlučiti samo za jedan dio ženskog tijela i obožava “cijelo pakiranje”.

Ako dobro razmislite, ovaj nedostatak konsenzusa sjajna je stvar. Koje god atribute imali, možete biti sigurni kako postoji muškarac koji će biti njima oduševljen.

>>10 problema koje razumiju samo žene s velikim grudima

>>Pogledajte kroz što sve žene moraju prolaziti dok šeću ulicom

>>Odlična vijest: Oni ne žele da budemo mršavije!

Komentara 23

HR
hrxxx111
18:16 01.11.2014.

faca i grudi pa ak prode onda se i okrenem da dupe odmjerim.Ak je okrenuta ledima i ima dobro dupe ne zanima me kakva je s prijeda, sutim i uzivam u pogledu.

Avatar peet
peet
21:20 01.11.2014.

GUZZZZZAAAAAA obožavam lijepo oblikovano punije dupe

Avatar think pink
think pink
16:52 01.11.2014.

meni bi bilo do neba neugodno staviti svoje ime ispod ovog teksta....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije