Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za svačiji stil

Znate li kako pravilno 'nositi šiške'?

Kosa
Foto: Thinkstock
20.01.2015.
u 10:56

Zavodljive, sa strane očešljane, šiške u stilu Eve Mendes čak i ne izgledaju poput onih u klasičnom smislu.

Tajna šarmantnih šiški Anne Hathaway?

One su istanjene, a pramenovi su nejednake dužine. Takav stil profinjeniji je od ravno odrezanih i gustih šiški kakve nose djevojčice u školi.

One koje se "boje" šiški

Zavodljive, sa strane očešljane, šiške u stilu Eve Mendes čak i ne izgledaju poput onih u klasičnom smislu. Osim toga, kada je kosa puštena, one se savršeno stapaju u jedinstvenu formu.

Ležerno & šarmantno

Dugačke šiške, kao one koje često nosi Keira Knightley, u kombinaciji s dužim konjskim repom, ističu jagodice obraza na najljepši mogući način. Vrhove šiški blago uvijte figarom.

1. Šiške ne smiju biti previše guste niti padati preko očiju. Osim što nećete moći vidjeti – stalno ćete ih sklanjati s lica, a pretjerana gustoća djelovat će neprirodno i nimalo šarmantno.

2. Predugačke šiške, koje se spuštaju do usana, izgledaju neuredno i stvaraju dojam da odavno niste bili kod frizera, ili da se sami šišate!

>>VIDEO Zašto kosu treba dvaput šamponirati

>>Imam Hashimotov sindrom, i počela mi je užasno ispadati kosa

Komentara 1

OK
okus
11:18 20.01.2015.

I ona sad vidi ispod ovih siski?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije