Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNIQA osiguranje

Znate li da dodatno zdravstveno osiguranje možete ugovoriti za dijete čim se rodi? A evo i zašto.

Dodatno zdravstveno osiguranje
Foto: Shutterestock
02.10.2017.
u 16:45

S dodatnim zdravstvenim osiguranjem na savjet i podršku možete računati i kad je vaš pedijatar „u drugoj smjeni“ ili kad su liste čekanja, čak i za djecu, preduge, a vi si naprosto ne možete priuštiti slobodan dan za svaki odlazak liječniku.

Kome zdravlje djece nije na prvom mjestu? Svim silama trudimo se zaštititi ih od trenutka izlaska iz rodilišta. Brižno ih odijevamo, nerijetko pretjerujući, „da se beba ne bi prehladila“, pazimo da ne „pokupe“ kakav virus od znatiželjne rodbine i bdijemo nad njihovim hranjenjem i probavom 0-24, mjereći količinu unesene hrane i težinu pelena.

Sve je to normalno i nema prevelikog opreza kad je zdravlje djeteta u pitanju. No, ako želite svom djetetu osigurati najbolju zdravstvenu skrb koju možete dobiti, ugovorite dodatno zdravstveno osiguranje. Što će mi to, pitate se, kad imate pedijatra koji će vas uputiti kamo treba bez da za to izdvajate dodatni novac.

S dodatnim zdravstvenim osiguranjem na savjet i podršku možete računati i kad je vaš pedijatar „u drugoj smjeni“ ili kad su liste čekanja, čak i za djecu, preduge, a vi si naprosto ne možete priuštiti slobodan dan za svaki odlazak liječniku. Stručna medicinska pomoć na raspolaganju vam je od 0-24, svakoga dana u tjednu!

Kad ugovorite dodatno zdravstveno osiguranje za dijete, možete zaboraviti na uputnice, čekanje u ordinacijama i skupljanje nalaza po bolnicama jer vam za preglede i pretrage uputnice nisu potrebne, liječnike i zdravstvene ustanove birate sami, i to u terminu koji vama i djetetu najviše odgovara.

Za 88 kuna mjesečno vašem djetetu u dobi od 0 do 6 osigurali ste pregled kod bilo kojeg specijaliste, a u pokriću su prvi pregledi, kontrolni pregledi, konzultacije, ekspertize i drugo mišljenje. Polica uključuje i dva preventivna pregleda liječnika specijaliste ortopeda u svakoj godini trajanja osiguranja kao i dva ultrazvučna pregleda kukova u osigurateljnoj godini. Ova polica pokriva i ortopedska i druga medicinska pomagala prema medicinskoj indikaciji, te stomatološke usluge.

Polica se može ugovoriti i za djecu od šest godina naviše, po cijeni od 65 kuna mjesečno i bogatim pokrićima koji vam mogu znatno olakšati život jer medicinsku pomoć možete zatražiti bilo kad, telefonom ili e-mailom.

Skoknite odmah na www.uniqa.hr i ugovorite paket dodatnog zdravstvenog osiguranja Kid za dijete od 0 do 6 godina, odnosno Teen za dijete starije od 6 godina. Zaboravite na pretrpane čekaonice i gnjavažu s uputnicama i još danas osigurajte zdravlje vaših najmilijih.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije