Kako savršeno ispeći teleću koljenicu? Tajnu nam je otkrio legendarni kuhar Stevo Karapandža
Teleća koljenica idealan je odabir za nedjeljni ručak, a kod pripreme treba paziti na dvije stvari želite li da pečenje bude divno mekano, sočno i ukusno.
Komentari 6
Trofazni svi o
Male tajne velikih majstora kuhinje - Stevo, Karapandža, Ivo Serdar i Oliver Mlakar, kao voditelji, te Angel Miladinov i Saša Zalepugin kao redatelji. I naravno Arsen u glazbenoj podlozi. Odlična kulinarska emisija RT Zagreb.
Hajde Stevo nalijevo . Znamo i bez tebe pojesti dobru klopu.
Ma bravo, po tom receptu ispada da svaka šuša i buša može ispeći sočno-hrskavu koljenicu. Koljenicu ispeći kao i svaki drugi komad mesa ma kakvo ono bilo, da gosti prste poližu mogu samo vrhunski majstori kuhinje, pa bile to našee bake ili mame ili mi sami ili profi kuhari. Sjedi 1.
Pa jadna teletina, koliko začina joj je natrpao pa nije to govedina. Tu se koljenica više ni ne osjeti
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Gdje je taj Stevo bio za vrijeme Domovinskog rata kad je sada postao glavna faca za kuhanje po ovakvim žutim portalima ????