Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Zlatarnica Rodić - prava adresa za veliki dan

Dobro poznata zagrebačka zlatarnica koja već dugi niz godina uspješno uljepšava mnoge trenutke ručno rađenim nakitom i proizvodima od zlata i srebra jedna je od prvih adresa na koju se mladenci javljaju pri odabiru burmi.
10. rujna 2019. u 09:08 626 prikaza
Zlatarnica Rodić
Foto: Barbaba Turšan Mišić
Pogledajte galeriju 1/7

Zašto? Prvenstveno zbog njihovog personaliziranog pristupa.

"Mladenci nam se javljaju iz cijele Hrvatske, a najviše pokrivamo Zagreb. Najčešće dolaze s već razrađenom idejom u kojem smjeru bi išla estetika burme, te kroz razgovor zajedno dođemo do najbolje opcije. Ono što smo primijetili jest da mladencima puno znače naše sugestije, posebice zbog finalne cijene prstenja." govori nam Tomislav Rodić, jedan od sinova Josipa Rodića, vlasnika zlatarnice.

Provjerili smo kako to izgleda kada se ručno izrađeno prstenje prema željama mladenaca pojavi kao centralni simbol njihovog velikog dana.

Zlatarnica Rodić | Autor : Barbara Turšan Mišić Foto: Barbara Turšan Mišić Vjenčano prstenje Zlatarnice Rodić na vjenčanju

 | Autor : Barbara Turšan Mišić Foto: Barbara Turšan Mišić Vjenčano prstenje Zlatarnice Rodić na vjenčanju

Ovom simbolu dugovječnosti i trajnosti braka mnogi ne pridaju toliku važnost sve do momenta kada se ne nađu pred oltarom. U tom trenutku upravo ovaj nakit postaje centralni materijalni simbol odluke na ljubav, trajnost i odanost partneru.

Zlatarnica Rodić | Autor : Barbara Turšan Mišić Foto: Barbara Turšan Mišić Prsten kao materijalni simbol ženidbe, zlatarnica Rodić

"Riječ je o nakitu koji nosi veliku odgovornost. Dok sav ostali nakit poput naušnica i ogrlica ima prvenstveno estetsku ulogu uljepšavanja, te se nosi periodično, ovdje govorimo o komadu nakita koji ima puno veću odgovornost. On u sebi nosi obećanje. Upravo zbog ove iznimno važne uloge stavljamo naglasak na zadovoljstvo budućih mladenaca već pri samom odabiru modela. " govori Tomislav.

Zlatarnica Rodić | Autor : Barbara Turšan Mišić Foto: Barbara Turšan Mišić Burme zlatarnice Rodić

"Osim vanjskih odrednica poput vrste zlata i kamenja koje koristimo pri izradi prstenja, kada vidimo da su mladenci neodlučni, savjetujemo im da razmišljaju srcem i intuicijom, upravo zato što je riječ o predmetu koji će na njihovim rukama stajati dugi niz godina, često i do kraja života." približio nam je Tomislav Rodić proces odabira burme.

Sretno mladenci!

Zlatarnica Rodić | Autor : Barbara Turšan Mišić Foto: Barbara Turšan Mišić Mladenci neposredno nakon vjenčanja

Pozivamo buduće mladence da s povjerenjem kontaktiraju zlatarnicu Rodić telefonom na broj 014814936, mailom na zlatarnicerodicinfo@gmail.com ili osobnim dolaskom u poslovnicu na adresi Bakačeva 11 u Zagrebu (nasuprot Zagrebačke katedrale).

Pogledajte neke od burmi iz kolekcije zlatarnice!

Više modela na web stranici Zlatarnice Rodić.

Uplift.hr
ZLATA VRIJEDNI
Znate li tko su bili mentori Marku Zuckerbergu i Bill Gatesu?
Mirovina
E, DA SAM ZNAO...
Imamo li dva života?