Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko voli, nek' izvoli

Preljubnici savjetuju: Evo kako da vas ne uhvate u prijevari

prevara
Foto: Thinkstock
24.01.2014.
u 09:40

Ruž na ovratniku košulje, mrlje na donjem rublju, računi plaćeni kreditnim karticama... sve to otrkiva prijevaru

Internetska stranica Ashley Madison iznimnu je popularnost stekla među ljudima kojima škripi u braku i zaželjeli su se malo uzbuđenja.

Dovoljno je registrirati se i među pretplatnicima pronaći idealnog partnera za – prijevaru.

Kontroverzni site često provodi i ankete među svojim članovima, a posljednja je prilično zanimljiva. Preljubnici savjetuju kako varati, a da vas ne uhvate. Na anketna pitanja odgovorilo je oko sto tisuća članova koji su varali svoje supružnike i ostali u braku. Ovo su njihove preporuke, prenosi The Huffington Post. Pa, tko voli, nek' izvoli.

1. Jezik za zube

Nema razloga zašto bi ona druga znala gdje vi živite ili gdje vam radi supruga. Korisnici sajta na taj su način spriječili osobu s kojom varaju svog partnera ili partnericu da otkrije prijevaru.

2. Što dalje, to bolje

Nemojte se s ljubavnicom sastajati u kafiću iza ugla. Devet posto ispitanika kaže da su putovali u druge gradove kako bi zataškali svoju prijevaru.

3. Uklonite dokaze

Ruž na ovratniku košulje, mrlje na donjem rublju... Sedam posto ispitanika i te kako se trudilo ukloniti dokaze prije nego bi se vratili kući. 

4. Zaštitite svoj mobitel

Ili stavite lozinku ili skinite aplikacije koje će vam pomoći da se dopisujete s ljubavnicom bez znanja vaše supruge. Popularna je aplikacija Blackbook, a preljubnici često njezino ime u mobitel spreme pod "Marko s posla".

5. Zadržite status quo

Nemojte odmah početi nositi skupa odijela i tuširati se triput dnevno. Supruga će posumnjati ako se odjednom počnete dotjerivati više nego prije. Pet posto ispitanika reklo je kako su se potrudili da ne mijenjaju svoj izgled i higijenske navike drastično kako druga strana ne bi ništa posumnjala. 

6. Kondom je obvezan

Ne želite da vas otkriju spolno prenosive bolesti ili da supruzi morate reći za ljubavnicu jer čeka vaše dijete.

7. Ne ostavljajte pisani trag

Sobu u hotelu platite gotovinom, a to vrijedi i za sve ostale troškove koje ste podmirili njome.

>>Želite li vatromet pod plahtama? Ovo su namirnice koje morate izbjegavati

>>Ovo je tako dobro! Pet stvari koje muškarci žele da radite u – krevetu!

Komentara 8

KV
kvatrić
10:27 24.01.2014.

Je li ovo jednokratni članak ili početak serijala sa "korisnim" savjetima? Slijede li u sljedećim nastavcima, stručni savjetnici za džeparenje, provale, oružane pljačke, likvidacije i sl.?

Avatar __________
__________
11:15 24.01.2014.

Ovi se savjeti VL-a odnose samo na one "kojima škripi u braku", dakle samo na hetero parove...

Avatar politicar_nije_zanimanje
politicar_nije_zanimanje
11:39 24.01.2014.

FUJ !! Nema ništa gore od izdaje!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije