Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKO IH KRITIZIRAJU

Živi u kamp kućici sa sadašnjim partnerom, bivšim mužem i troje djece: 'Ne vide svi prednosti takvog života'

Tik Tok
04.08.2022.
u 09:30

Njezino dvoje starije djece je iz njezine prošle veze s bivšim mužem, a najmlađe dijete ima sa sadašnjim partnerom, no o svo troje djece se brinu svi zajedno

Jedna je žena šokirala  korisnike društvenih mreža kada je na Tik Toku objavila video u kojemu je ispričala da kamp-kućicu dijeli sa svojim bivšim mužem, sadašnjim partnerom i svoje troje djece. Nadine iz Njemačke kaže da svi tako skupa žive već šest godina i da im se takav način života sviđa.

Kako piše The Sun, u videu koji je objavila na zajedničkom TikTok računu @wild.family.life, 34-godišnjakinja kaže da je zdrav odnos s bivšim mužem najbolja stvar za djecu.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

- Mi smo jako dobri prijatelji i putujemo zajedno s mojim dečkom. Mislim da djeca uče dobre stvari iz našeg odnosa, a i uživaju u takvom aranžmanu - napisala je u opisu ispod videa.

Naime, dvoje starije djece je iz veze s bivšim mužem, dok najmlađe dijete ima sa sadašnjim partnerom, no o sve troje brinu svi zajedno, a kaže da njen bivši i sadašnji partner ne rade nikakvu razliku među njima. Nadine je rekla i da se djeca; kako bi cijelo vrijeme mogli putovati u svojoj maloj kamp kućici; školuju kod kuće, a obitelj je trenutno u Španjolskoj. 

@wild.family.life @cerys1066 antworten Having a non toxic relationship with your ex is super important for the kids! We‘re good friends and travel togerher with my boyfriend. We don’t have a relationship to my ex. We‘re all good friends which turned out to be very good for all our 3 children. It‘s not impossible to come along and show our kids how good humans can work together if they want to. #vanlifers #vanlifetravel #vanlifefamily #familytiktok #familytravel #patchwork #vanlifewithkids #traveltiktok #vanlifetiktok #travelwithkids #livingmybestlife #livingthedream #parents #parentsoftiktok #parenting #parentsbelike #travellife ♬ Somebody to love Basstrologe Bootleg - mthekyng

Mnogi su se pratitelji čudili njihovom životnom stilu, a neki su komentirali i da to zaista nikako ne može biti zdravo za djecu.

- Ovo nikako ne može biti zdravo okruženje za djecu. Možda im se to sviđa sad dok su mali, ali čekajte da odrastu - napisao je jedan korisnik. 

- Nemam komentara, ne znam kome bi to palo na pamet... - komentirao je drugi.

Ipak, bilo je i onih koji su vidjeli neke prednosti mješovite obitelji, pa su roditelje pohvalili za zajedničku brigu o djeci.

- Ovo je predobro, puni ste ljubavi jedni premda drugima - dodala je treća korisnica. 

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije