Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GESTA

ZET-ov vozač oduševio cijeli autobus: 'Jednostavno sam morala otići do njega i osobno ga pohvaliti'

Foto: Facebook/Zakaj volim Zagreb
1/2
20.05.2019.
u 10:28

"Malo je takvih... pohvala Ivanu i mentoru koji ga je dobro obučio njegovu poslu!"

Na Facebook stranici "Zakaj volim Zagreb" podijeljena je objava koja je dirnula mnoge. Ivan Valentić, mladi vozač ZET-a, ovog je vikenda na autobusnoj liniji 223 Dubrava – Trnovčica, pomogao ući dečku s invalidskim kolicima u autobus.

Otvorio je srednja vrata, spustio rampu za osobe s invaliditetom kako bi lakše ušao, a nakon njegova ulaska, vratio je rampu na svoje mjesto i nastavio put dalje.

Sve je zabilježeno na kameri i podijeljeno na društvenim mrežama koje nisu skrivale svoje oduševljenje ovim brižnim vozačem. "Valjalo bi kad bi to i putnici učinili. Treba nam ljudskosti i morala", "Malo je takvih... pohvala Ivanu i mentoru koji ga je dobro obučio njegovu poslu!" komentirali su korisnici, a objavu prenosimo u cijelosti:

"Danas u 15.30 na autobusnoj liniji 223 Dubrava – Trnovčica bila sam dirnuta dobrotom, skromnošću i ljudskošću ovog divnog mladog vozača Ivana Valentića (fotke stavljam uz njegovo dopuštenje) 😊 koji je na autobusnoj stanici Klin pomogao dečku u pratnji, pretpostavljam majke, da uđe u invalidskim kolicima. Otvorio je srednja vrata, spustio rampu za invalide kako bi dečko lakše ušao, za koju nisam do danas ni znala da postoji u busevima. Nakon ulaska dečka u autobus, vratio je rampu na svoje mjesto i nastavio put dalje. Naprosto morala sam otići do njega i osobno ga pohvaliti. Malo je danas takvih vozača. Ivan Valentić, ti si naš ponos. Hvala ti, svojim postupkom uljepšao si mi dan", napisala je članica grupe uz objavu.

"Bravo za tog vozača i bravo za sve druge koji u okviru svog posla rade "samo svoj posao", kako bi neki rekli i hvala svima koji prepoznaju ljudskost gdje god i nagrade je pohvalom. Ljudskost imaš ili nemaš, a zanimanje je nešto drugo", "Primijetila sam da je u zadnje vrijeme puno mlađih vozača, bar u autobusima, i da su kulturniji od svojih starijih kolega", dodali su drugi korisnici.

Ivanu se zahvalila i mama dječaka koja je napisala:

"Dragi Ivane evo i mi ti zahvaljujemo što si pomogao mome sinu, ti si naš predivan susjed i brat od kćerkine prijateljice. Evo mogu posvjedočiti da osim Ivana ima puno mladih vozača koji su spremni pomoći, hvala im puno i neka ih Bog blagoslovi!"

Ovo su prve žene članice Kravat pukovnije i često ih vikendom možete vidjeti u centru Zagreba:

Ključne riječi

Komentara 29

Avatar southman
southman
10:55 20.05.2019.

Ljudska gesta je postala velika vijest. Gdje ide ovaj svijet !?

AN
Anett
10:45 20.05.2019.

Ne razumijem čemu čuđenje i posebne pohvale?!? U redu, čovjek dobro radi svoj posao ali još uvijek samo radi svoj posao. Zar drugi vozači ostave invalide na stajalištu?

MA
Majk
13:18 20.05.2019.

Pa zar smo do te mjere došli da nam ovo bude senzacija.Pohvale vozaču

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije