Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ženske cipele - koji će trendovi dominirati ovoga proljeća?

ecipele.hr
22.03.2021.
u 15:55

Ženske su cipele neizostavni, mogli bismo reći modni dodatak, bez kojeg je nemoguće zamisliti kompletan stajling bilo da je riječ o poslovnom ili sportskom izgledu, bilo da idete u šetnju ili radite neke druge stvari.

Bez obzira na to što smo se prošle godine počastile novim cipelama, pravo je vrijeme da upotpunimo našu kolekciju, jer ono što je bilo u modi prošle godine, ne znači da će biti i ove.

Kompletan stajling zaista ovisi o odabiru cipela, jer ako ste se odlučili za one koje su izašle iz mode, zasigurno nećete ostaviti onakav dojam kakav biste htjeli.

Pa, koji će onda trendovi ženske obuće dominirati ovoga proljeća? Krenimo redom.

Popularne ženske cipele ovoga proljeća

Za razliku od visokih gležnjača i čizama koje su preplavile jesen i zimu, stiže nam proljeće kada sve više žudimo za što udobnijim, laganijim i ženstvenijim cipelicama. Osim što se izrađuju od najrazličitijih materijala poput različite vrste kože, antilopa, gume, plastike i tekstila, dolaze u širokoj paleti boja: od svijetlih tonova i nijansi pa sve do tamnih i bordo boja.

Štikle su zasigurno najpopularnije ženske cipele, a to se neće mijenjati ni 2021. godine. S cirkonima ili bez, s isprepletenim remenčićima ili vezanjem oko gležnja, zmijski uzorak ili jednobojne, mat ili sjajne… Sve vas to čeka i ovoga proljeća. Tome da ne nedostaje niti ideje niti motivacije za dizajniranjem jedinstvenih štikli koje će osvojiti svijet, u prilog ide činjenica da ćete ove godine moći uživati u dvobojnim štiklama koje svaki „look“ podižu na višu razinu. Razigrane su i upečatljive, tako da se odlično slažu uz gotovo sve jednobojne odjevne kombinacije.

Široku paletu modela ženske obuće na ecipele.hr potražite već danas!

Što je sa ženskim cipelama s printom?

Ako se odlučite za ženske cipele s printom, nećete pogriješiti jer su modni uzorci u modi i ovog proljeća. Posebno treba spomenuti VERSACE JEANS COUTURE štikle koje odišu jednostavnošću i elegantnošću. Visoki model štikli s potpeticom iznutra i izvana napravljen je od eko kože. Potplat štikle karakterizira visokokvalitetni materijal izrade. Štikle ukazuju na liniju lista i figuru čine vitkom.

Popularne loaferice zadržale su svoje visoko mjesto medo vodećim trendovima ženskih cipela u 2021. godini. Također dolaze u bojama, ali i s printom, kao što su primjerice Loaferice QUAZI. Izrađene su od kože, eko kože i nubuka. Smeđe su boje, a uzorak diskretno podsjeća na zmijsku kožu. Važno je spomenuti da je dizajn u skladu s opšavom izrađenim od prirodne kože. U cipeli je postavljen uložak koji osigurava udobnost tijekom nošenja. Ove elegantne ženske cipele možete nositi svaki dan, bez obzira na to idete li na poslovni sastanak ili u grad na kavu.

Hoće li i balerinke naći svoje mjesto među trendovima 2021.?

Svaka žena u svom ormaru ima najmanje jedan par balerinki, ako ne i više. Za razliku od štikli i cipela s potpeticama, balerinke su ravnog potplata. Samim time udobnije su za nositi.

Balerinke nikada neće izaći iz mode, barem ne 2021. godine. Za to su se pobrinule poznate svjetske modne marke plasirajući na tržište najrazličitije modele koji će pronaći put do svojih vlasnica.

Mašnica na predjelu prstiju najčešći je dodatak na balerinkama. No, nećete pogriješiti ni ako se odlučite za one bez mašnice. Na vama je da se poigrate s raznolikošću modela koje krase posebne karakteristike, a tiču se boja, dizajna, oblika, materijala izrade i sl.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije