Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fit do ljeta

Žene su spremne žrtvovati seks zbog tijela u formi

fufa
AFP
26.05.2012.
u 10:46

One se same izlažu pritisku da moraju smršavjeti do ljeta. A mnoge su za liniju iz snova spremne žrtvovati poneke užitke...

 

Žene će žrtvovati svoj seksualni život ne bi li izgledale fit i poželjno, pokazala je anketa magazina Shape.

Kako bi zablistale na plaži i prosječne žene, kao i zvijezde s crvenog tepiha, spremne su se odreći nekih užitaka. Njih 68 posto priznalo je da će se odreći seksa na mjesec dana i u tom razdoblju sagorjevati kalorije na stazi ili u teretani, a ne u krevetu.

Pod pritiskom

U razdobljima kad nisu zadovoljne svojim izgledom imaju odbojnost prema svome tijelu, a 52 posto mrzi svoj trbuh i struk, dok ih je 29 posto izrazito nesigurno u izgled svojih bedara. 

Bombardirane dijetama i tretmanima poput uklanjanja celulita u reklamama čak je 82 posto ispitanica priznalo da su same sebe izložile pritisku kako moraju smršavjeti prije ljeta i dostići figuru mršavica iz modnih magazina. Većina se žena zato odlučuje nešto poduzeti, pa se najčešće odlučuju za kombinaciju dijete i vježbanja. Tri posto ispitanica kazalo je da se koristi detoksikacijom voćem, a samo jedan posto da mršave uz niskokalorične shakove i sokove.

 

Komentara 2

Avatar Aristarh
Aristarh
22:12 26.05.2012.

Pravi put za normalnu liniju je; Naši preci nisu imali problema sa debljinom kao mi danas. Glavni uzrok tome je hrana koju su oni jeli. Recepture naših baka su to lijepo i pametno opisale. A jele su sve. ................ Danas to izgleda PRIBLIŽNO ovako; 3gr bjelančevina na 4 grama ugljikohidrata. Masnoče ne izbjegavati ali nikako ne pretjerivati. Poželjno je jesti nemasno meso ali zato masnu salatu po mogućnosti sa maslinovim ili suncokretovim ulje. I najvažnija stvar nikako se ne PREJESTI.

Avatar Houston
Houston
11:20 27.05.2012.

O ovakvim stvarima je kompaktibilna govoriti samo Gricka. Ta se zrtvuje po svim internetskim stranicama za ljubav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije