Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
par pitanja o seksu

Žene su s Venere, a muškarci s Marsa? Ne! Evo u čemu su slični

muškarac i žena
Foto: Thinkstock
18.03.2014.
u 14:37

Dobre vijesti za sve: gotovo polovica žena kaže da se može seksualno uzbuditi gotovo svakog dana.

Muškarci se obično ponašaju kao da imaju (pre)bogato seksualno iskustvo. Međutim, na pitanje o broju partnera, oba su spola slično odgovorila.

Oko 85 posto žena i 65 posto muškaraca navelo je brojku između jedan i deset.

Praksa, a ne savršenstvo

Od svih seksualnih partnera mali je broj onih koji se izdvajaju kao sjajni ljubavnici. Ova se činjenica odnosi podjednako na muškarce i žene.

U pravom raspoloženju

Dobre vijesti za sve: gotovo polovica žena kaže da se može seksualno uzbuditi gotovo svakog dana. Očekivano, 80 posto muškaraca spremno je za akciju u svakom trenutku.

Stupanj zadovoljstva

I kada je riječ o zadovoljstvu seksualnim životom, muškarci i žene stoje rame uz rame: 30 posto žena navodi da je zadovoljno svojim trenutačnim seksualnim životom, a 28 posto muškaraca dijeli isto mišljenje.

>>Veza vam se svodi na 'Dobro jutro, laku noć?' Evo kako to promijeniti

>>Put do orgazma popločan je... s ovih 7 koraka!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije