Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
good boy

Žene koriste seks kao nagradu više nego muškarci?

seks, par, žena, muškarac, krevet (1)
Thinkstock
24.05.2013.
u 14:57

Mnogo žena, ali i muškarci koristite seks kao nagradu. Pogotovo to dolazi do izražaja u ozbiljnoj vezi kada intimnost postaje "oružje" u dobivanju nečega što se želi...

Žene češće seks koriste kao nagradu za dobro ponašanje od muškaraca, a to je priznalo čak dvije trećine (65 posto) Britanki, otkrilo je istraživanje Ukmedixa u kojem je sudjelovalo gotovo dvije tisuće ispitanika. Još 11 posto to je priznalo kroz ispitivanje, a većinu koje su se odlučile koristiti seks kao nagradu potaknuo je partner jer im je pomogao u kućanskim poslovima.

Znanstvenici kažu da ih nije iznenadila činjenica da se žene koriste seksom kao alatom za poticanje dobrog ponašanja.

- Kada ste u zajednici, seks nije više samo seks, on zapravo ima više dimenzija, a ova je jedna od njih - izjavio je Thomas O\'Connell iz tvrtke ukmedix.com, koja i stoji iza istraživanja.

I muškarci su priznali da koriste seks da bi nagradili svoje partnerice najviše kad im dopuštaju da gledaju sportsku utakmicu ili izađu s prijateljima...

- Intimnost i uloga koju igra u partnerskim odnosima može biti nevjerojatno zanimljiva. Istraživanjem smo posebno željeli otkriti kako muškarci i žene mogu koristiti intimnost zbog određenih ponašanja njihovih partnera. Mnogo žena, ali i muškarci koristite ga kao nagradu, i očito je da je intimnost \"oružje\" u ozbiljnoj vezi želite li partneri dobiti nešto od vašeg partnera. Jedno je sigurno, i muškarci i žene to čine, iako nemaju namjeru - kaže Thomas O’Connell, piše Metro. uk.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije