Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vole mrgude?

Ženama nisu atraktivni nasmiješeni i vedri muškarci

'ljubavipraznici_nnn_ekr_161'
''
02.01.2012.
u 11:33

Zanimljivo je da muškarce ipak više privlače sretne žene, navodno jer one izgledaju ranjivije

Ako se može vjerovati novom istraživanju, žene ne smatraju nasmiješene i vedre muškarce atraktivnima, nego su im draži oni tmurni. Prema istraživanju koje je provedeno na Sveučilištu British Columbia u Kanadi, muško lice na kojem se može očitati ponos, ali i sramežljivost, prije će osvojiti žensko srce.

Zanimljivo je da muškarce ipak više privlače sretne žene, a istraživači to objašnjavaju činjenicom da takve žene izgledaju ranjivije, prenosi portal Indianexpress.com. Psiholozi su tom studijom, koja je prva takve vrste, pokušali otkriti treba li se, kako se obično preporučuje, nasmijati pri upoznavanju.

– Ponos može signalizirati muškarčevu kompetenciju i sposobnost – objasnila je istraživačica Jessica Tracy.

Komentara 21

GO
gorakasta
12:00 02.01.2012.

Kakve su to gluposti?? Sad će ispasti , kako žene vole tmurne zlostavljače?? Tko nevoli - tople, nasmiješene, vedre i nada sve razumne i osjećajne ljude .

KR
kresimirn
12:36 02.01.2012.

fejkerski nasmiješeni su i vrsni prevaranti (kao 80% rvata......sve je za 5, a kad treba...onda bam, noz u leda....)

OB
-obrisani-
12:10 02.01.2012.

ne bi me čudilo da je ovo najnovije istraživanje \"proveo\" osobno novinar, pisac ovog članka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije