Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ha?

Ženama je lakše skinuti se pred partnerom nego na plaži

sunčanje, djevojka, plaža (1)
Thinkstock
28.04.2013.
u 11:30

Jednostavni komplimenti - od prijateljica, pa čak i stranaca - mogu imati nevjerojatno pozitivan utjecaj na to da se žene osjećaju sigurno i dobo u vlastitoj koži...

Za neke žene \"uskakanje\" u kratke hlačice i lagane haljine može predstavljati veliki problem, pogotovo ako su nakupile malo masnog tkiva na neželjenim mjestima tijekom zime. Topli i sunčani dani, stoga, mogu im zadati velike glavobolje i sniziti im samopouzdanje.

Nedavno istraživanje u Britaniji otkrilo je da se 45 posto žena lakše skinu pred partnerom nego pokazuju tijelo u kupaćem kostimu na plaži. Isto tako, 54 posto njih priznalo je da je opterećeno trbuhom u trenutku kad se trebaju \"svući\" na plaži, dok je petina ispitanih žena priznala da ima problema s cijelim tijelom. Zato se čak 79 posto žena prikriva maramama i pareima kako bi sakrile \"nedostatke\".

Polovina žena \"pati\" za lijepo oblikovanim seksi tijelom, a 20 posto vjeruje da ne bi imale problema s figurom da su se na vrijeme počele pripremati za ljeto i vježbati, te se zdravije hraniti.

Majke se ne opterećuju toliko izgledom i čini se kako više od polovine njih imaju više samopouzdanja i manje se zabrinjavaju svojim izgledom nakon porođaja. Ipak, 45 posto je i onih koje su značajno izgubile na samopouzdanju, prenosi Daily Mail.

Zanimljivo, raspoloženje i samopouzdanje ženama mogu podići prijateljice, komplimentima i pozitivnim komentarima, te ih učiniti da se osjećaju više - seksi! To je priznalo 81 posto od ukupno 3500 ispitanih žena u istraživanju tvrtke Nivea.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije