Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pred razvodom su

Žena tvrdi da joj se brak raspada otkako je suprug postao jako religiozan: 'Naš seksualni život je uništen!'

Shutterstock
29.05.2024.
u 21:20

Neočekivana vijest značila je da njezin suprug očito više nije zainteresiran za predigru - iako je rekla da joj je to važno

34-godišnja žena tvrdi da je njezin brak doživio dramatičan obrat nakon što se njezin suprug posvetio religiji gotovo 11 godina nakon njihova vjenčanja. Iako za sebe kaže da je ateistica i inzistira na tome da vjera sama po sebi nije problem, nagla promjena uzela je danak u njihovom seksualnom životu, piše Daily Express. 

 

"Moj suprug se nedavno odlučio vratiti u Katoličku crkvu nakon što je bio odsutan otkako je odrastao", podijelila je u anonimnoj objavi na Redditu. "Njegovim ponovnim pridruživanjem crkvi, to je pokrenulo njegov opsesivno-kompulzivni poremećaj i postao je vrlo skrupulozan. Sinoć je rekao da više ne vjeruje da možemo biti seksualno intimni osim ako se isključivo ne radi o penetraciji."

VEZANI ČLANCI:

Neočekivana vijest značila je da njezin suprug očito više nije zainteresiran za predigru - iako je rekla da joj je to važno. "Sve se ovo dogodilo nakon što sam mu rekla da trebam više intimnosti koja nije seks, jer on također pati od preuranjene ejakulacije... Bila sam frustrirana i neispunjena, a sada je još gore", nastavila je.

 

Uznemirena supruga rekla je da njezin suprug ne pokazuje znakove kompromisa, stavljajući njihov brak na rub propasti - čak razmišljaju i o razvodu. "Uništit će živote naše djece", dodala je. "Pokušala sam mu reći da je potpuno nepravedno nametati mi svoja vjerska ograničenja na ovaj način. On neće popustiti, jer u njegovim očima to je grijeh....Pomozite mi Redditovci", dodala je.

Korisnici su bili podijeljeni oko problema. Jedan je komentator savjetovao: "Razvod neće uništiti živote vaše djece. Ostanak u toksičnom braku hoće."Drugi je predložio: "Možete pokušati sa savjetovanjem. Ali ako ni to ne ide, razvod se čini kao jedina opcija - ne samo zbog seksualnih problema, već i zato što ćete biti predaleko po mnogim pitanjima." Još jedna korisnica je komentirala: "Mislim da on laže o tome što je zapravo razlog njegovog ponašanja prema seksu s vama." 

Žena se srami priznati da ima aferu: 'Znam da taj odnos nikamo ne vodi, ali seks je odličan'

Ključne riječi

Komentara 4

CR
crnipapar
05:30 30.05.2024.

Javi se meni.

MO
montello
10:20 30.05.2024.

sada ce naci drugoga

ĆI
Ćirosine
07:09 30.05.2024.

Gluposti,muškarci koji su religiozni,spavaju samo sa svojim ženama,ne gledaju pornografiju i samim tim im je sex.život mnogo bolji jer nisu opsjednuti sa nerealnim akrobacijama itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije