Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nestašna djelatnica'

Žena s Facebooka naručila dječja kolica, a odgovor trgovkinje ju je šokirao...

Facebook
21.07.2022.
u 12:30

Umjesto potpisa i pozdrava, na kraju poruke je pisalo: "Ti glupa ku***!'.

Za mnoge je buduće roditelje kupnja dječjih kolica zapravo 'slatka briga', no jedna je buduća mama shvatila da i kupovina potrepština za bebu može biti negodna. Naime nakon što je u jednoj Facebook trgovini pronašla baš model kakav je htjela, lokalnoj je trgovini za bebe poslala poruku s pitanjem imaju li ih na zalihi i mogu li se kupiti bez košare, ali je brzo požalila.

Nekoliko sati kasnije stigao joj je odgovor: "Nažalost, V2 kolica se prodaju samo s kolijevkom, a boju koju spominjete ekskluzivno prodaje druga trgovina".

A umjesto potpisa, na kraju je pisalo: "Ti glupa ku***! (You dumb c***!)'.

Foto: Facebook Leo Nicolier

Podijelivši snimku zaslona poruka na Facebooku, napisala je da ju je poruka ostavila u potpunom šoku, a nakon što je vlasnicima tvrtke napisala pritužbu, stigao joj je odgovor da je osoba odgovorna za divljačku poruku dobila otkaz.

Napisali su: "Svim našim kupcima se iskreno ispričavamo zbog nedavnog ponašanja naših zaposlenika na društvenim mrežama. Shvaćamo da je njihov način komuniciranja bio uvredljiv i neprikladan, te da se nikako nije trebao dogoditi. Duboko smo razočarani i vjerujemo da je ovo bio izolirani slučaj koji ne odražava kulturu našeg osoblja ni način poslovanja".

"U potpunosti smo predani poboljšanju našeg brenda i pretvaranju ovog incidenta u bolje korisničko iskustvo za sve naše kupce. Odgovorna djelatnica više ne radi kod nas", prenio je The Sun.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije