Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera za pamćenje

Žena priznala: "Moj muž je imao aferu i to je bila najbolja stvar koja nam se dogodila"

Charity L Craig
20.03.2023.
u 13:30

Bila je to afera za pamćenje.

Jedna je žena aferu, koju je njezin suprug imao, nazvala najboljom stvari koja im se dogodila njihovom braku i sada želi pomoći drugima. Charity i Matt Craig upoznali su se kad su bili tinejdžeri u crkvenom kampu, a zatim su se vjenčali 2004. u dobi od 21 i 25 godina. Prije nego što je otkrila što joj se događa iza leđa, Charity je svoju vezu opisala kao sretnu, prenosi New York Post.

Znanstvenici tvrde: Ovo je najlakši način da prebolite prekid veze

1/5

Godine 2012. Charity je otkrila da njezin suprug, koji je radio kao glazbeni pastor, ima aferu i suočila ga je s tim. Ona je pronašla SMS poruke između svog supruga i druge žene i cijelo iskustvo nazvala razornim. Matt je, odlučivši ostati uz svoju obitelj, napustio posao i promijenio broj. Rekao je: „Radio sam više od 60 sati tjedno u visoko stresnoj poziciji. Više sam vremena provodio na poslu nego s obitelji. Borio sam se između obitelji i snova o glazbenoj karijeri. Nisam želio izgubiti svoju obitelj i nisam želio povrijediti drugu ženu".

Matt i Charity živjeli su odvojeno godinu dana i planirali su se razvesti, no par se osjećao privučen jedno drugim. Dok su bili razdvojeni, Charity je išla na terapiju i shvatila da se istovremeno bori sa suovisnošću i nesigurnošću. „Nisam znala koliko sam nesretna. Iako se nije činilo da imam problema s ljutnjom, koristila sam tihi tretman kao oblik kontrole i manipulacije. Ja bih se uzbudila, eksplodirala i pobjesnila. Provela sam nebrojene sate postajući bolja verzija sebe“, rekla je Charity.

Godinu dana kasnije, muž i žena su se ponovno ujedinili. „Imali smo godinu dana liječenja prije nego što smo osjetili da se stvari mogu vratiti u normalu. Išao sam na terapiju i čitao knjige za samopomoć. Učinio sam sve što je bilo u mojoj moći da povratim njezino povjerenje“ rekao je Matt. „Bilo je nevjerojatno. Pomoglo je našoj obitelji. Potpuno razumijem njezine emocije i mogu biti otvoren s njom. Moraš biti strpljiv i ne smiješ se naljutiti ili biti nestrpljiv kada ona ponovno želi razgovarati o tome ili se emocionalno slomi. Zamolio sam je da se ponovno nađe sa mnom na Valentinovo 2013“, dodaje.

Charity sada radi kao trenerica koja pomaže drugim bračnim parovima prevladati izdaju i nevjeru. „Bili smo dvije prazne posude koje su pokušavale isisati život jedna iz druge. Svatko od nas je odgovoran za vlastitu sreću“, objašnjava. Unatoč boli, Charity kaže da je afera ojačala njihov brak: „Ova se afera pokazala kao najbolja stvar koja se ikada dogodila našem braku. Sve je razbilo, ali bili smo na otrovnom i nezdravom mjestu“.

Žena živi s mužem i s dečkom: "Hejteri kažu da sam sebična, a ja samo mislim da sam sretnica!"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije