Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiv trik

Žena otkrila način glačanja ovratnika od košulja i oduševila sve: Jeste li znali da to možete?

Shutterstock
11.12.2023.
u 13:30

Glačanje košulja s ovim savjetom će vam biti mačji kašalj!

Jedna žena zaprepastila je ljude nakon što je otkrila da glačala imaju skrivenu značajku. Naime, korisnica TikToka Sonya često koristi svoj račun na društvenim mrežama kako bi podijelila savjete i trikove koje je pronašla, ostavljajući mnoge ljude zbunjenima. 

Tako je sada otkrila trik za glačanje ovratnika na košulji, s kojim će vam to postati puno lakše, piše The Sun.

@x_sonyaaa1 #viral #foryou #ifehacks #iron #fyp #views ♬ beatbox the joshua project - júlia

Tajna leži u tome da većina pegli ima skriveno udubljenje između grijaćih ploča u koje se može umetnuti tkanina, a na taj je način lakše doći do rubova, što je odlično rješenje za ovratnike i dijelove oko gumba. Pokazujući kako se njime služi, prvo je lupnula po gornjem dijelu glačala kako bi pokazala vidljivu prazninu. Nakon što je uključila uređaj, provukla je ovratnik kroz otvor i izglačala ga - ostavljajući glatku površinu. Zatim je pokazala kako se to može napraviti i na ovratnicima običnih majica.

Mnoge je oduševila ovim trikom pa su ljudi tako pohrlili u komentare iznijeti svoje mišljenje. "Peglam 45 godina i nisam to znala!", "Sada sam uvjerena da ne znam ništa u životu", "Želio bih tužiti svoje roditelje a škola me ne uči ništa o životu.”

No, prema stručnjacima iz Proper Clotha, koji su komentirali ovaj video, važno je znati da se ovratnik ne može u potpunosti ispeglati. "Ovaj nabor nećete moći ispeglati do kraja jer je ovratnik dizajniran da se savija, ali mali nabor sprijeda može učiniti da stvari izgledaju malo bolje", tvrde stručnjaci.

Stručnjakinja otkrila ispravan način nošenja dolčevita: Ovako ćete izgledati besprijekorno!

Ključne riječi

Komentara 2

DO
dossko
05:32 12.12.2023.

Ne kužim ...koja vijest....PA DI VI ŽIVITE.?

SK
skupiduša
19:35 11.12.2023.

Ne znam što bih bez tog otkrića! Malo pa ništa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije