Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajna ideja

Žena otkrila jednostavan trik za sjajnu pećnicu: Trebate samo jedan limun i malo vode!

TikTok
01.08.2022.
u 11:30

Bez ribanja i muke uklonite sve prljavštine iz pećnice

Čišćenje pećnice jedan je od najzahtjevnijih poslova u kuhinji koji mnogi izbjegavaju dok se baš ne trebaju uhvatiti u koštac. Ako poput većine ne možete provesti sate ribajući pećnicu, jedna je žena podijelila savršeni trik sa samo dva predmeta za uklanjanje prljavštine.

Soda bikarbona može učiniti čuda, no nemojte se njome koristiti za ovo...

1/6

Mama iz Gloucestera na internetu je objavila video koji prikazuje kako čisti svoju pećnicu pomoću jednostavnog trika, koji uključuje stavljanje kriški svježeg limuna u metalnu zdjelu napunjenu vodom. Zatim je stavila zdjelu u pećnicu i uključila je tako da se smjesa limuna i vode zagrije i počne pariti, što je pomoglo da se dio masnoće skine s unutrašnjosti kuhinjskog aparata.

@washy_wash #foryou #lifehack #yum ♬ Ultimate life hacks - Kelly -The Life Bath

Uklanjajući zdjelu, namočila je krpu u preostalu vruću mješavinu limuna i vode i njome obrisala pećnicu, dokazujući da su se prljavština i masnoća uklonili bez potrebe za oštrim proizvodima ili snažnim ribanjem, kako prenosi Mirror.

Njezin video brzo je oduševio brojne korisnike, a mnogi su pohvalili pametan trik. "Savršeno! Volim ovo raditi sa svojom mikrovalnom”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Obožavam ovo! Bez neugodnih kemikalija."

Kuharica tvrdi da pogrešno čistimo dasku za rezanje: Ima trik za uklanjanje nečistoća i bakterija!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije