Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jezivo

Žena ostala šokirana kada je u novoj kući maknula tepih: 'Nisam znala da je netko preminuo ovdje'

TikTok
21.06.2021.
u 13:30

Drveni pod je hrapav i obezbojen, a čak postoji i broj ispisan crnom olovkom s natpisom "Case091101".

Mnogi vlasnici novih kuća prilikom useljavanja u novi dom otkrili su stvari za koje uopće nisu znali da postoje. Uglavnom se radilo o dodatnim prostorijama ili funkcijama kuće, ali jedna korisnica ostala je šokirana kada je ispod starog tepiha pronašla tragove tijela, kako prenosi Mirror.

Bizarno otkriće objavile je korisnica TikToka @dontbeanashole, a u svom videu pokazala je kako miče stari tepih kako bi pokazala ono što se činilo kao obilježje starog mjesta zločina.

@dontbeanashhole

It’s cool. Everything is fine. 😅 #newhouse #creepy #diyhomedecor

♬ Amityville Horror - Scary Halloween Sound Effects - Halloween Sound Effects

Drveni pod je hrapav i obezbojen, a čak postoji i broj ispisan crnom olovkom s natpisom "Case091101". Na podu je čak ispisan datum - 19.1.2018.

- Nije mi smetalo što je netko umro u mojoj novoj kući, ali zamislite moje iznenađenje kad sam maknula tepih i pronašla ovo. Ovo je zapravo pomalo jezivo - rekla je u svom videu.

Vrhunac toplinskog vala tek stiže, izdana upozorenja za cijelu Hrvatsku:

1/3

Njezin video prikupio je preko 5 milijuna pregleda te 700 tisuća lajkova, a mnogi su htjeli znati pozadinu ovog slučaja. “Molim te, napravi nam uslugu i istraži tko je preminuo”, komentirala je jedna korisnica, dok je jedan samo rekao: “Tko god je postavljao tepih je to nacrtao da prestraši onog tko će ga micati.”

Jedna korisnica predložila joj je da napravi test s peroksidom koji stvara mjehuriće kada dođe u kontakt s krvlju. U dodatnom videu pokazala je kako radi upravo taj test na dva mjesta u svom domu - običnom drvenom podu i mjestu ispod tepiha.

Običan pod samo je postao mokar od peroksida, dok je mjesto ispod tepiha dobilo mjehuriće, što je dodatno prestrašilo novu vlasnicu, ali i korisnike društvenih mreža.

@dontbeanashhole

Reply to @jordyneverett1 You asked for it.. what do you think? 😳 ##newhouse ##28XTREMES

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije