Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za svaki slučaj...

Žena nakon automobilske nesreće zaboravila svoje vjenčanje: 'Sve smo napravili još jednom'

YouTube/screenshot
06.06.2023.
u 16:30

Nakon nesreće Justice je, kaže, trebalo više od mjesec i pol dana da skupi hrabrosti i svom suprugu uopće prizna da se ne može sjetiti dana njihovog vjenčanja, niti mjeseci koji su mu prethodili.

Nakon što je preživjela 2014. godine; samo par dana nakon svog vjenčanja; doživjela tešku automobilsku nesreću, Amerikanki Justice Stamper je uz druge ozljede dijagnosticirana i djelomična amnezija, a na njenu žalost, jedna od stvari kojih se nikako nije mogla sjetiti bio je dan njenog vjenčanja iz snova, koje je zamišljala i planirala još od djetinjstva. Naime svog je supruga Jeremyja Justice upoznala kad joj je bilo samo deset godina, a u srednjoj su školi počeli izlaziti i postali par. Kako su oboje od početka osjećali da je 'to to', ubrzo su počeli razgovarati i o vjenčanju i zajedničkom životu, no nedugo nakon svadbe, daljnje im je planove omela prometna nesreća koja je za Justice gotovo bila kobna.

“Jednostavno smo od početka znali da nam je suđeno biti zajedno, a sada znamo i da je suđeno to dvaput potvrditi”, rekla je Justice koja je najsretniji dan svog života zaboravila nakon što je automobil pri brzini od 80 km/h na cesti udario u njen, odbacivši i nju i njezin auto 15-ak metara dalje od ceste.

Happy Mother’s Day to you baby! You deserve everything and I’ll always do my best to make sure you have it. You are the...

Objavljuje Jeremy StamperNedjelja, 8. svibnja 2022.

Nakon toga, za nju je počeo spor i naporan oporavak, a trebalo joj je, kaže, više od mjesec i pol dana samo da skupi hrabrosti da suprugu prizna kako se ne može sjetiti dana njihovog vjenčanja, niti mjeseci koji su mu prethodili. Nakon samo par trenutaka, odlučno je rekao: "Pa nema veze, učinit ćemo to opet!", a već par dana kasnije par je po drugi put planirao svoje vjenčanja, osiguravajući da mogu stvoriti zajednička sjećanja na ovaj trenutak.

Uzevši stvari u svoje ruke, Jeremy koji je svoju ušteđevinu potrošio na njihovu svadbu nekoliko mjeseci ranije, potajno je pokrenuo GoFundMe kampanju apelirajući na velikodušnost poznanika i prijatelja, da doprinesu koliko mogu kako bi joj pomogli da ostvari svoje vjenčanje iz snova.  “Naše je prvo vjenčanje bilo prekrasno, ali ovaj put želim da Justice bude doista oduševljena. Ona to stvarno zaslužuje”, rekao je Jeremy. "Sretna sam što sam živa i što imam Jeremyja jer bez njega ne bih ni bila dobro", dodala je Justice za Bright Side.

Djeveruše online izazvale raspravu: Odrezale su svoje duge haljine tijekom vjenčanja!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije