Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'prekomercijalno'

Žena na Redditu: "Ove ću godine sve poklone baciti ili donirati, nitko se oko njih nije potrudio"

Shutterstock
27.12.2022.
u 15:30

Dosta mi je njihovih nepromišljenih darova kakve dobivam svake godine - objasnila je, dodavši da ona svoju obitelj i prijatelje obično razveseli personaliziranim darovima, no unatoč njenom trudu, zauzvrat uvijek dobije nešto što joj ne treba, niti joj se sviđa.

Anonimna se žena nedavno na Redditu pohvalila kako je ove godine neke božićne poklone koje je dobila vratila, a neke donirala ili bacila, no većina je korisnika komentirala da je takav čin, bez obzira na razlog, nepotreban i nepristojan.

Žena je ispričale kako joj se ovog božićnog jutra na kućnim vratima pojavila cijela obitelj, a svi su, kaže, za nju donijeli i poklone, no to ju uopće nije razveselilo.

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi

1/6

- Dosta mi je njihovih nepromišljenih darova kakve dobivam svake godine - objasnila je, dodavši da ona svoju obitelj i prijatelje obično razveseli personaliziranim darovima, no unatoč njenom trudu, zauzvrat uvijek dobije nešto što joj ne treba, niti joj se sviđa.

"Stvar je u tome da ja ljude slušam pa im poklone biram ili izrađujem prema njihovim hobijima i interesima...", istaknula je, a najdraže joj je, kaže, gledati njihovo oduševljenje kad ga otvore.

“Onda dođe vrijeme da ja otvorim svoj i uvijek ugledam nešto komercijalno, poput npr. slušalica koje imam i u boji koju mrzim, proizvoda za lice koji sa svojom osjetljivom kožom i alergijama ni ne mogu koristiti ili pak šalice s čudnim imenom na sebi", objasnila je.

Zato je, kaže, ove godine sve te neželjene darove spremila doma u ormar pa će neke donirati, a neke baciti jer; premda je svima dala popis stvari koje  želi za Božić, većina ga je, čini se, ignorirala.

Nadala se, kaže, da će joj barem suprug kupiti nešto s tog popisa, no ni on se tu nije iskazao.

"Zato sam svima rekla da ove godine ni ja nikome neću ništa darovati i da ne želim ni da oni išta meni kupuju", objasnila je, no nisu je poslušali.

"Sada je suprug povrijeđen, prijatelji razočarani, a obitelj mi je rekla da sam razmažena", zaključila je svoj post, a neki su s njenom pričom odmah poistovjetili.

"Skroz te razumijem. Mama mi svake godine za rođendan i Božić pokloni istu knjigu o Sudokuu...", napisala je jedna korisnica.

"Partner mi je kupio zavjesu za tuš i odgovarajući tepih za kadu. Bila sam pomalo razočarana. Nisam htjela ništa posebno ni skupo, samo da je pažljivo odabrano", složila se druga.

"Možda ste vi ovdje problem. Zvuči kao da ne znaju što bi vam kupili, a možda je sve na vašem popisu bilo preskupo ili preteško za pronaći. Uglavnom, uklonili ste svu zabavu iz Božića kojem je smisao u vremenu provedenom s obitelji, a ne u darovima", poručio joj je korisnik s kojim se ipak većina na Redditu složila.

Stručnjak tvrdi: Božićno drvce bi vam moglo pomoći da bolje spavate!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije