Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obratite pažnju na ove stvari

Žena koja obožava biti ljubavnica otkrila koji su znakovi upozorenja da bi vas partner mogao varati

Shutterstock
10.11.2022.
u 10:30

Rastala od svog bivšeg supruga nakon što ju je prevario, a sada ju nije briga što se i sama često nalazi u ulozi ljubavnice, a sada se vidi kao profesionalku kada su u pitanju izvanbračne veze

Amy Kupps (32) iz SAD-a uživa spavati s drugim muškarcima i biti im ljubavnica, iako je i sama u braku. Kako oduvijek voli razgovarati, očijukati i zavoditi muškarce, smatra se stručnjakinjom, pa je otkrila na koje znakove upozorenja žene trebaju paziti kako bi uhvatile partnera u nevjeri, piše Daily Star.

Naime, Amy, koja na svojoj Instagram stranici @amy.kupps93 ima 84 tisuće pratitelja, sebe vidi kao profesionalku kada su u pitanju izvanbračne veze. Rastala od svog bivšeg supruga nakon što ju je prevario, a sada ju nije briga što se i sama često nalazi u ulozi ljubavnice. 

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina:

1/18

- Nitko nikad ne želi misliti da ih dečko ili muž vara, ali može postojati mnogo suptilnih znakova koje inače nikada ne biste primijetili - rekla je Amy. 

Odjednom se ponaša jako dobro
Ako vaš partner postane  ljubazniji ili velikodušniji nego inače, pripazite se. Amy kaže da su očita ponašanja poput dragosti 'iz vedra neba', dobar znak da bi se nešto moglo događati, pogotovo ako inače nije pažljiv tip. Također, kupnja nasumičnih darova, ako to inače ne radi, je isto znak upozorenja.

- Na primjer donosi vam svijeće ili kupuje nakit, a nije vam niti rođendan niti godišnjica. Za mene je to veliki znak za uzbunu - kaže Amy. 

Sve zaboravlja
Ako vaš partner stalno zaboravlja napraviti nešto što je rekao da će napraviti ili vas ne sluša i ne doživljava - onda je to vrlo loš znak, tvrdi Amy. Objašnjava da mnogi ljudi zanemaruju kad njihovi partneri iznenada postanu zaboravni, a to obično znači da im je um negdje drugdje i da njihova pažnja nije na vama.

Trudi se oko higijene
Normalno je da svatko ponekad promijeni svoju rutinu ljepote, no ako se vaš partner odjednom često tušira i nosi parfem, to je čest znak da ima nekog sa strane, kaže Amy. 

- Stavlja aftershave i odjednom je zainteresiran za izgled svojih intimnih dijelova? Te stvari su za mene veliki razlozi za zabrinutost. Morate se zapitati zašto se toliko peru i žele li se riješiti izdajničkih mirisa poput ženskog 'mirisa' ili njihovog parfema - upozorila je.

Promijenio je svoj način odijevanja
Amy tvrdi da je veliko upozorenje ako je se vaš partner počeo odijevati bolje, ići više u teretanu ili se općenito više truditi oko svog izgleda. 

- Ako su počeli nositi novu odjeću ili su zabrinuti kako izgledaju u nekoj kombinaciji, i ako češće nego prije spominju novu kolegicu na poslu ili nekog koga su upoznali dok su bili vani, to su znakovi upozorenja. To su stvari koje zvuče očito i ponekad su sasvim nevine, ali ako se on oblači za izlazak na koji vi ne idete, onda je vrijeme da se zapitate za koga se sređuje - objasnila je. 

Previše čuvaju svoj telefon
- Telefon iznenada zgrabi kad god napusti sobu i svugdje ga nosi sa sobom, izgleda uspaničeno ako dotaknete njegov telefon ili ga ostavlja na stolu ekranom okrenutim prema dolje? To su najveći alarmi koje možete uočiti - objašnjava Amy.

Dodala je i da je još jedna stvar koju treba provjeriti, brišu li svoju povijest pregledavanja nakon korištenja prijenosnog računala, tableta ili telefona, jer ako brišu, trebali biste se zapitati što to oni pregledavaju na internetu što ne žele da vi vidite.

Terapeutkinja otkriva što treba izbjegavati za dobar odnos sa svekrvom: 'Nemojte se nikada žaliti na muža!' 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije