Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu mogli vjerovati

Žena je 11 godina živjela u boli, a onda su joj doktori u tijelu pronašli nešto nevjerojatno

Shuttershock
27.04.2023.
u 09:30

María Aderlinda Forero živjela je u bolovima 11 godina, a onda je konačno otkriven uzrok njezine patnje koji je čak i doktore ostavio u nevjerici.

María Aderlinda Forero živjela je u bolovima 11 godina, a onda je konačno otkriven uzrok njezine patnje. Muke ove 39-godišnje majke započele su nakon što je bila na operaciji prije više od deset godina, gdje su joj podvezani jajnici nakon rođenja četvrtog djeteta. Nekoliko dana nakon operacije, María je imala jake bolove i prepisan joj je acetaminofen kako bi se lakše nosila s boli, prenosi Metro.

Isprva je simptome pripisala nedavnim trudovima, no stanje joj se nastavilo pogoršavati i liječnici su joj dali jače lijekove protiv bolova, uključujući meloksikam. Ipak, ni to nije bilo dovoljno da joj olakša agoniju. María, koja živi u ruralnom selu San Isidro, u blizini Medellína u Kolumbiji, rekla je da je bol bila toliko jaka da često nije mogla spavati niti se kretati. Zbog ekonomskih razloga i činjenice da bi María morala dugo putovati u grad na muževom motoru, nije mogla dobiti liječničku pomoć. Par također nije mogao putovati u zimskim mjesecima zbog stanja cesta u njezinoj ruralnoj općini.

Međutim, unatoč mnogim problemima, na kraju je otišla napravili ultrazvuk i magnetsku rezonancu, a rezultati su zaprepastili liječnike. Naime, kirurg, koji je Maríi podvezao jajnike, ostavio je iglu i konac u njoj nakon zahvata, uzrokujući više od 4000 dana prethodno neobjašnjive boli. Majka četvero djece dodaje: 'Rekao mi je da su mi na operaciji ostavili iglu s koncem. Nisam mogla vjerovati'. Nakon otkrića u studenom 2022. godine, odnijela je rezultate skeniranja kirurgu koji ju je prvotno operirao, ali joj je rečeno da to nije njegova krivnja i da je ona možda progutala te predmete.

María sada čeka procjenu kako bi joj uklonili iglu i konac, što je riskantan postupak s obzirom na to koliko su dugo bili u njoj. Vrijeme je ipak od presudne važnosti jer se mogu pojaviti brojne dugotrajne komplikacije kada se strani predmeti zaglave u tijelu, uključujući rak. 'Ono što trebam je da me brzo operiraju, da ovo uklone jer ne želim umrijeti i ostaviti svoju djecu', rekla je María.

Izgubila je pamćenje nakon ozljede mozga: 'Zaboravila sam čak i kćer i dečka!'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije