Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suprug je podržava

Žena ima neobičan fetiš: Identificira se kao mačka, nosi umjetne uši i pije iz zdjelice

Katt Lyons/Facebook
19.11.2021.
u 11:25

Lyons se još u srednjoj školi počela predstavljati kao mačka, pa je počela nositi mačje uši, a rep i ogrlicu dodala je kasnije.

Katt Lyons postala je popularna na društvenim mrežama nakon što je javno priznala da se ne identificira samo kao žena već i kao mačka. 

Ova 33-godišnjakinja tvrdi kako ju je uspoređivanje s mačkom usrećilo, napokon se osjeća dobro u vlastitoj koži, a ta 'uloga' ju je zbližila i sa 21 godinu starijim suprugom.

Katt i Rob vjenčali su se u listopadu, a cijelo slavlje bilo je sve samo ne obično. On je nosio kilt, a ona mačje uši - i oboje kažu da ne mare za podrugljive komentare i poglede koje im upućuju ljudi.

Osim što voli biti mačka tijekom dana, Katt kaže da tu ulogu ne zaboravlja ni u spavaćoj sobi, a njezin suprug nema ništa protiv. "Htio sam isprobati nešto novo. Ne uživam uvijek da budem dominantan kako Katt to želi, ali ponekad je i to dobro", kaže Rob.

Lyons se još u srednjoj školi počela predstavljati kao mačka, pa je počela nositi mačje uši. Ogrlicu, rep i ostatak ukrasa dodala je tek nešto kasnije jer su je vršnjaci maltretirali zbog rajfa s ušima, pa nije htjela privlačiti još pozornosti. "Sada napokon mogu biti što želim - penjati se gdje hoću, piti iz zdjelice, nositi rep i ogrlicu... Nitko mi ne govori da moram biti normalna."

Dodala je i da svojom pričom želi inspirirati druge koji imaju slične fetiše da se oslobode brige o tuđem mišljenju i napokon budu ono što jesu, prenosi Daily Star.

Mačka Teddy ima višak prstića: Rastu joj palci, a šape podsjećaju na ljudske šake!

Svi se čude ovom paru, a ona poručuje: Nismo nenormalni niti fetiš!

1/6
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije