Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Refleksija

Želite li izgledati seksi pronađite si atraktivnog partnera

aniston
27.02.2011.
u 17:23

Manje privlačne žene i muškarci fotografirani pokraj vrlo atraktivnog partnera ostavljali su znatno bolji dojam te bili puno privlačniji

Želite dobro i privlačno izgledati, odaslati sliku sebe kao iznimno seksi osobe? Zaboravite lijepu odjeću i make-up, sve što trebate napraviti je pronaći vrlo zgodnog partnera koji će vas odmah učiniti izuzetno privlačnima, tvrde znanstvenici.

U istraživanju Sveučilišta California sudjelovalo je 30 žena i 30 muškaraca kojima su pokazane fotografije različitih žena i muškaraca. Ono što su znanstvenici primijetili je da su inače manje privlačne žene i muškarci fotografirani pokraj vrlo atraktivnog partnera ostavljali znatno bolji dojam te bili puno privlačniji.

Tijekom istraživanja uočeno je da su ispitanici provodili više vremena promatrajući manje atraktivnog partnera koji je pobuđivao njihovo zanimanje. Kako tvrdi znanstvenica Jessica Yorzinski, muškarci bili jednako zainteresirani za zgodne žene spojene s manje atraktivnim partnerima, dok su žene bile pomalo skeptične prema zgodnim muškarcima u društvu neatraktivnih žena.

'Muškarci možda jednostavno imaju veću razinu zanimanja za atraktivne žene i pretpostavlja se da, za razliku od žena, imaju manje predrasuda o tome s kim je ta zgodna žena u društvu. Ukoliko je osoba koja nije u vezi viđena u društvu vrlo zgodne i atraktivne osobe, možda bi joj upravo to moglo povećati šanse kod suprotnog spola. Ako ste žena čiji je bivši dečko nevjerojatno zgodan, a drugi muškarac vas je vidio u njegovom društvu, upravo to vam može povećati šanse kod njega i pojačati njegovo zanimanje za vas', tvrdi Jessica Yorzinski.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Muhad-Al-Khalifa
Muhad-Al-Khalifa
18:34 27.02.2011.

A zašto me ženske puno više gledaju kad sam u društvu neke cure??? Kad sam sam puno je teže... Zaključuju li ženske možda ovako:A-ha,on je već u društvu neke djevojke,znači da je vjerojatno normalan i bezopasan...? Cure,recite što je posrijedi...

OB
-obrisani-
21:36 27.02.2011.

Valjda manje privlacne zenske se tjese na stranicama za izgubljene, saljuci svoje ocajnicke poruke na drugu stranu muskarcima da ih izvuce iz njihovog mizernog i dosadnog zivota. Nekome jeBog dao pamet i ljepotu, nekome je uzeo sve. Za neke zenske ne bi se ni znalo osim da nisu uclanjene na stranicama za izgubljeni slucaj i ocajnicki puze na svaku poruku muskaraca, kao neki crvi, koji su zabili nos u glib

OB
-obrisani-
03:42 28.02.2011.

Da, ako zelite izgledati sex-y, pronadjite \"partnera na date on line\". Sve sami izgubljeni slucajevi, puzece zivotinje koje cekaju \"poziv spasa\", da ih netko izvasi iz njihovih laznih i mizernih zivota. Pedeset posto profila je lazno, kao i stare slike,, o drugim stvarima da ne govorimo. Laz, laz, laz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije