Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAKTIKA

Želite ga zavesti? Nasmijte mu se barem 35 puta u sat vremena

flert
Photos.com
04.03.2010.
u 15:20

Muškarcu više od svega treba ohrabrenje. Ne morate se pretjerano truditi, dovoljno ga je pogledati svako malo, a poželjno je ubaciti i osmijeh.

Može li djevojka prići muškarcu a da ga ne preplaši? Ili kako mu može dati do znanja da joj smije prići? Kada je žena muškarcu najprivlačnija? Na ova i još neka pitanja pokušao je odgovoriti Andrew Trees u svojoj knjizi "Decoding Love". Jedna od najzanimljivijih teorija je da žena, da bi muškarcu dala do znanja da je zanima, mora ga pogledati svako malo, odnosno čak 35 puta u sat vremena. Nije zgorega usput se i nasmiješiti. Naime, nije preporučljivo da žena priđe muškarcu, na primjer na tulumu, i ponudi ga pićem. Umjesto toga, žena mora čekati, ali dati do znanja da je zainteresirana.

Muškarcima, dakle, treba ohrabrenje, i to u velikim količinama. Osmijeh će privući pažnju muškarca, a što ga više puta ugleda, bit će sigurniji da smije prići ženi. Ova je taktika bila kod muškaraca tijekom istraživanja uspješnija od mnogih drugih, pa tako i od one da žena sama pleše uz glazbu.

Niti žene koje se ne smatraju privlačnima ili lijepima ne trebaju brinuti. Naime, osmijeh i pogledi rješavaju sve. Muškarci nisu najčešće prilazili privlačnim ženama, nego, opet, onima koje su slale najviše signala da im se smije prići. Istina, nije se lako nasmiješiti 35 puta u sat vremena, ali jednostavnije je svakako od nekih drugih taktika.

Među ostalim savjetima za osvajanje muškarca je i onaj da je žena privlačnija ako ima crveni ruž za usne. Muškarca će privući i neke stvari na koje ne možete utjecati. Naime, privlačnost žene ovisi o plodnim danima. Najprivlačnija je muškom spolu tijekom ovulacije, a najmanje privlačna tijekom menstruacije. Za ovulacije mijenja se miris tijela žene te omjer širine struka i bokova. Isto tako, manje je privlačna žena koja uzima kontracepcijske pilule.

Komentara 2

ML
mladen3x
18:04 04.03.2010.

Točno tako...

KA
karlo69
00:48 05.03.2010.

najjača je fora kad ona iz torbice izvadi 100€ i priđe mi s osmjehom...... uh.. kako ju odmah počnem obožžžavati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije