Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hladne glave

Želite dijete, a nemate idealnog partera? Evo što napraviti

beba
Foto: Shutterstock
12.07.2014.
u 19:00

Ne možete zamislite imati djecu s ikime osim princem na bijelom konju...

Ne možete zamislite imati djecu s ikime osim princem na bijelom konju. Nikada niste mislili da je to nešto što vam može donijeti probleme u životu, ali već ste u kasnim tridesetima, njega niste pronašli a oduvijek žudite za djecom... Neke osobe sklone su minimiziranju utjecaja emocija, pa i brak nazivaju projektom i tako ga gledaju, što preslušavanje "koliko mi je vremena ostalo za rađanje" ne pomaže u smirenom sagledavanju onog što nam život nudi… Naprotiv, unosi napetost u razmišljanje koje vas može navesti i na ishitrene zaključke i poteze…

Stoga, ne požurujte se i ne kritizirajte sebe, samo hladne glave napravit ćete ono najbolje što možete, od života uzeti ono optimalno što vam ima ponuditi. Možda će vam život donijeti razočaravajuću vezu iz koje ćete izaći i s djetetom, ili ljubav koja je velika, prava, ali jalova – tko može znati što ga zasigurno čeka? Nijedno od te dvije opcije (iako postoji i šansa za treću) nije loša, nije neuspjeh, stvar je samo u vašem doživljaju.

>>Majku koja je dojila izbacili s javnog bazena da ne 'kontaminira vodu'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije