Naslovnica Lifestyle Moda & ljepota

Zbogom bijeloj i smeđoj tehnici, kućanski uređaji pršte bojama!

Živahne boje osvojile su miksere, glačala, usisavače, pećnice, hladnjake... U odvažnoj nijansi \'šepiri\' se čak i perilica rublja
30. travnja 2012. u 12:31 5 komentara 25 prikaza
house (1)
Foto: Arhiva VL
Pogledajte galeriju 1/15

Vatrenonarančasta, ružičasta poput fuksije, strastvenocrvena, tirkizna kao morska laguna, sunčanožuta, nebeskoplava, svježezelena poput bujnog raslinja, raskošnoljubičasta... U intenzivne boje koje vladaju modnim pistama "odjenuli" su se i kućanski uređaji koji su toliko stilski dotjerani da mogu stajati usred dnevnog boravka ili bilo gdje drugdje, a idealni su i za darivanje.

Među raznovrsnim jednobojnim modelima mogu se naći i ekstravagantniji "komadi" sa šarenim prugama ili cvjetnim motivom. Premda je kod ovih ljepotana prvi magnet za privlačenje pozornosti izražajna boja (većina modela na slikama nudi se u bogatoj paleti), iza ušminkane vanjštine u pravilu se skriva pametna tehnologija, visokoučinkovita i energetski štedljiva!

SPAR
Alternativa
Šećer i debljina: Kako staviti unos šećera pod kontrolu, a i dalje fino jesti
  • GORAN84:

    Nelupajte gluposti, koja je razliga izmedju ovih i proizvoda iz 6-tih?

  • No1:

    Zašto bi ITKO kupovao ovakve farbe za po doma? Osim ako nekoga želiš zaj***** sa pinky vešmašinom...

  • Deleted user:

    Ima muškaraca koji moraju raditi po kuhinji. I kao da im to nije dovoljno poniženje, onda da ih još vide da piny mikserom. Mislim da bi ih se odrekla i vlastita žena ili još gore, djevojka koja mu je došla u posjet.