Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šalje poruku...

Zbog svojih se velikih obrva stalno na online obračunava s 'trolovima': 'S razlogom su takve'

@sammie_jo_94
04.08.2022.
u 13:30

Ne želim da fokus bude samo na velikim obrvama već na onome što radim, iako su one najčešća tema pratitelja, kaže tiktokerica.

Zbog svojih se obrva za koje kaže da su najveće u zemlji, Britanka Sammie-Jo Hailford svakodnevno na internetu, kaže, obračunava s 'trolovima' pa je nedavno svojim pratiteljima na TikToku napokon objasnila što stoji iza njenog neobičnog izgleda.

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti

1/11

Upečatljivo velike obrve, kaže, nosi od kad je pokrenula beauty akciju koju je nazvala BROWS (obrve), a što je skraćenica od Beauty Redefined or We Suffer (Redefinirana Ljepota ili Patimo)..

- Riječ je o akciji kojom se promiču neki drugačiji trendovi ljepote, budući da ovi postojeći mladim djevojkama narušavaju mentalno zdravlje i samopouzdanje - objasnila je 27-godišnja samohrana majka.

"Puno govorim o industriji ljepote i o tome što ona čini mentalnom zdravlju mladih ljudi. Zato im želim pomoći da razviju samopouzdanje i da budu ono što jesu, da ne osuđuju druge, da prigrle svoju prirodnu ljepotu i prihvate način na koji žele sebe izraziti."

@sammie_jo_94 Replying to @waldothewitch I'm not slacking I'm slaying #negitive #aura #spirituality #fyp #relatable #replytocomments ♬ original sound - GEMMA COLLINS

"Svakodnevno na TikToku bez ikakve osude pomažem ljudima s beauty pokretom koji sam pokrenula, a obrve su samo mali dio toga."

Zato, kaže, ne želi da fokus bude samo na velikim obrvama, iako su one najčešća tema pratitelja.

- Nemojte suditi o ljudima prema njihovom izgledu - poručuje Sammie-Jo koja je na TikToku viralna od ožujka kad je otkrila da su neki u svom osuđivanju otišli toliko daleko da su joj zbog izgleda htjeli zvati socijalnu službu. 

- Govorili su mi da ne bih trebala biti mama i da će zvati socijalnu službu, samo zbog mojih obrva - rekla je tada.

"Moje obrve nikako ne određuju jesam li dobra majka ili ne."

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije