Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DODATNA ZARADA

I to je proljeće: Palo im je toliko snijega da opet otvaraju skijališta

Sarajevo
Foto: Robert Anic/PIXSELL
21.04.2017.
u 16:28

Iz sarajevske tvrtke ZOI '84, koja upravlja skijalištima u drugom entitetu, odnosno na Bjelašnici i Igmanu, nisu najavili ništa slično.

Proljetni snijeg, koji je u nekim dijelovima Bosne i Hercegovine prouzročio ozbiljne poteškoće u prometu, a voćare  unesrećio uništivši mlada stabla i nasade, obradovao je ljubitelje zimskih sportova jer su na Jahorini odlučili ponovno otvoriti skijališta i pokušati dodatno zaraditi nakon razmjerno slabe zimske sezone s malo snijega.

Iz skijaškog centra Jahorina u petak su potvrdili kako će ovog vikenda ljubiteljima skijanja ponovo biti dostupan dio skijaških staza. Nakon što je snijeg ponovo prekrio padine te planine, a temperatura se spustila i više od deset stupnjeva ispod ništice, skijaši će u subotu i nedjelju imati priliku nadoknaditi ono što su propustili u zimskim mjesecima.

"Snijeg koji je padao prethodnih dana formirao je snježni pokrivač i stvorio uvjete za rad skijališta", stoji u obavijesti poslanoj medijima.

Na Jahorini ipak planiraju pustiti u pogon tek jedan ski lift, a cjelodnevna karta stajat će deset eura.

Iz sarajevske tvrtke ZOI '84, koja upravlja skijalištima u drugom entitetu, odnosno na Bjelašnici i Igmanu, nisu najavili ništa slično.

>> Kostelić: Temperatura je minus 23, šator tutnji u grmljavini, a obavljanje velike nužde je avantura...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije