Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVO!

Zbog ove će neobične sitnice žena baš svaki put doživjeti orgazam

16.05.2017.
u 21:45

Poznato je kako ne mogu sve žene doživjeti orgazam tijekom seksa što zna biti vrlo frustrirajuće za oba partnera

Poznato je kako ne mogu sve žene doživjeti orgazam tijekom seksa što zna biti vrlo frustrirajuće za oba partnera.

Ipak, nedavno istraživanje pokazalo je kako ipak postoji ključ za doživjeti orgazam baš svaki put, a sastojci za taj 'recept' mogli bi biti u našim glavama.

Kako prenosi Men's Health, žene koje mogu doživjeti orgazam tijekom seksa imaju bujnu maštu zbog koje mogu intenzivnije proživjeti fantazije o orgazmu.

Jednostavnim rječnikom rečeno, erotične misle pomažu u fokusiranju na dobar osjećaj. Nasuprot tome, žene koje imaju poteškoće s orgazmom često imaju problem s koncentracijom na osjećaje zadovoljstva.

Ohrabrite svoju partnericu da se prepusti fantazijama, poručuje autor istraživanja Francoise Adam, i naglašava: 'prljave misle su apsolutno dobrodošle'.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar 123456
123456
22:46 16.05.2017.

Ja sam upisal svoj komentar, a vi ste mi ga munjevito zbrisali! Marš!!

MT
mladen.turcic
23:39 16.05.2017.

sta su ovo upute za pocetnike hahhaha

KU
kupatilo
03:02 17.05.2017.

moju je prvo tesko natjerati na sex.A kad uspijem onda mi nije bitan njen orgazam nego moj.Ona tako i tako nije htjela pa to ja onda obavim za sebe i obavim unutra pa meni lijepo a njoj kako bude.Mozdace dobit kad vidi dajoj kasni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije