Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promijenilo mu život

Zbog nevjerojatnog razloga dječak (9) puštao kosu, a zadirkivali ga i vršnjaci i odrasli

Christian McPhilamy
Foto: Facebook
1/3
05.06.2015.
u 10:26

Nazivan djevojčicom, ovaj je dječak "pretrpio" prozivanja zbog puštene, duge kose.

Christian McPhilamy devetogodišnji je dječak iz Melbournea koji je bio na "udaru" svojih vršnjaka, ali i odraslih zbog svoje duge,plave kose.

Nazivan djevojčicom, ovaj je dječak dvije godine "trpio" prozivanja.

Ipak, nije ta dječakova odluka izraz predpubertetskog hira već nešto sasvim drukčije. Christian je imao jedan sasvim plemenit cilj već sa 6 godina kada je odlučio ignorirati okolinu i odazvati se pozivu St Jude Dječje istraživačke klinike za donacijom kose za djecu koja su u borbi sa teškim bolestima i opeklinama ostali bez kose.

Dvije je godine ovaj nevjerojatni dječak puštao svoju kosu, a na svom Facebook profilu objavljene su i fotografije odrezane kose.

Dječakova majka Deanna Thomas napisala je : Prije dvije godine moj je sin vidio reklamu St. Jude Dječje bolnice i odlučio napraviti nešto što mu je zauvijek promijenilo život.

 

>>Hrvatski dizajneri udružili snage za pomoć Klaićevoj bolnici

Komentara 2

TO
Tomislav12345
10:38 05.06.2015.

bravo....

U1
ursus_1212
08:52 06.06.2015.

Australija je vrlo tolerantna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije