Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mučenje životinja

Završio u zatvoru jer je pretukao zeca: 'Još ga je nasilno stisnuo'

zec
Foto: Borna Filić/PIXSELL
02.07.2014.
u 09:18

"Rečeno nam je da je zec preživio ali je teško ozlijeđen", objavila je policija okruga Palm Beach.

Muškarac iz Floride završio je iza rešetaka pod optužbom za okrutno postupanje prema životinjama nakon što je pretukao zeca, piše NY Daily News.

28-godišnjeg Jamesa Wertza su policajci prijavili uz obrazloženje da nije samo udario zeca već ga je i "nasilno stisnuo".

"Rečeno nam je da je zec preživio ali je teško ozlijeđen", objavila je policija okruga Palm Beach. Wertz je zatvoren u okružnom zatvoru, a želi li na slobodu morat će uplatiti jamčevinu od 3 tisuće dolara.

>>Kujica Mara spašena u posljednji čas, žica joj prerezala dušnik

>>Užas u Labinu: Policija pronašla više od 200 mučenih životinja!

Komentara 1

NE
neboiznadzagreba
14:55 02.07.2014.

Ivice, Ivice, za potpis nad ovakvim člankom, ti studirao tolike godine .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije