Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovo je raj!

Zavirite s nama u ormar omiljene domaće dizajnerice Alex Dojčinović

Aleksandra Dojčinović
Foto: Jure Perišić
1/6
04.09.2014.
u 10:57

Odjevne kombinacije jasno otkrivaju da je njezin ormar prava modna poslastica

Modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović bez iznimke se nađe na popisu Hrvatica s najviše stila.

Njezine odjevne kombinacije jasno otkrivaju da je njezin ormar prava modna poslastica. Alex je otvorila vrata svog šarmantnog doma portalu Fashion.hr i tako odškrinula vrata malog modnog raja na kojem bi pozavidjele brojne trendseterice.

Odakle krenuti?

Možda najprije od modnih dodataka jer su upravo oni ključni za upečatljive odjevne kombinacije po kojima je naša dizajnerica poznata.

Foto: Jure Perišić

Salonke u špic njezin su zaštitni znak u večernjim prigodama, dok za dnevne stylinge najčešće bira šarmantne balerinke u špic. Posljednje u koje je uložila dolaze iz zadnje Dolce & Gabbana kolekcije i izgledaju zbilja senzacionalno!

Poznata po eklektičnom stilu, Alex je slaba na šarene tenisice koje maštovito kombinira uz ženstvene kreacije, a njezin prvi izbor su veseli Air Max modeli u ludim kombinacijama boja.

Foto: Jure Perišić

Njezin favorit iz ormara?

Prada prsluk u crnoj boji, koji je ukrašen velikim plavim cirkonima i koji Aleksandra voli kombinirati uz visoke gležnjače i 'statement' kapu s pripadajućom torbicom.

Više o stilu omiljene hrvatske dizajnerice čitajte na portalu Fashion.hr.

>>'Na plažu ne idem bez novca, nikad ne znaš dokad će potrajati after'

>>Nevena Rendeli otkriva sve tajne svog besprijekornog stila

Komentara 2

SE
sestrićna
12:03 04.09.2014.

navodno je rodica od pupovca ?

BL
blesotina
11:08 04.09.2014.

pa kako bi trebao izgledat ormar od dizajnerice...otvorite ormar žena sa plaćom od 2500 kn koja ima obitelj...pogotvo sada kad triba dicu opremit za školu..sigurno su obnovile garderobu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije