Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fascinantno djelo

Zastrašujuća tetovaža optičke iluzije: ‘Izgleda tako stvarno, uplašilo me!’

Instagram/@mattpehrsontattoos
21.03.2024.
u 16:30

Dizajn je vješto sastavljen od debelih crnih linija koje ostavljaju dojam ogromne rupe

Optičke iluzije su zabavan način testiranja našeg vida, ali jedan je čovjek želio zauvijek obilježiti jednu u obliku tetovaže i to na svojoj glavi. Tattoo umjetnik Matt Pehrson, koji radi u Zion Tattoo Company u Utahu, SAD, podigao je svoje vještine tetoviranja na potpuno novu razinu nakon što je stvorio izuzetno realističan dizajn na stražnjoj strani lubanje svog prijatelja Ryana, piše Mirror. 

Dizajn je vješto sastavljen od debelih crnih linija koje ostavljaju dojam ogromne rupe u Ryanovoj glavi, zajedno s nekim prilično pametnim sjenčanjem za stvaranje iluzije - i definitivno je natjeralo ljude na komentiranje.

Matt je uspio zbuniti tisuće svojih pratitelja na Instagramu i uskoro je postao viralan na internetu. Slika, koja je izvorno objavljena na njegovom Instagram računu još u travnju 2020., nedavno se ponovno pojavila na internetu i dobila je više od 12.000 lajkova.

"Učinio sam ludu stvar mom prijatelju Ryanu danas... Imamo još puno toga za završiti na njegovoj glavi, ali što mislite o ovakvom djelu?", Matt je napisao. Jedan je obožavatelj komentirao: "Doslovno izgleda kao da ima rupa na potiljku, dobar posao", dok je drugi dodao: "O, bože, to izgleda fantastično!!!!" Treći je napisao: "Ovo je najluđa optička varka. Ostao sam bez riječi". 

Prošle je godine nakon mnogo zahtjeva, Matt objavio fotografiju završene tetovaže te ju pokazao iz brojnih uglova. "Naravno, tetovaža izgleda 'savršeno' samo pod ograničenim kutom gledanja. Još uvijek izgleda kao genijalna tetovaža i iz drugih kutova, samo nije isti doživljaj", objasnio je. "Dobio sam toliko komentara da je ljudima pozlilo od ove tetovaže. Svakom sam se nasmijao", dodao je Matt. Snimka je ponovno naišla na brojne pohvale, pa je jedan pratitelj napisao: "Ubio si ovo", a drugi rekao: "Apsolutno zapanjujuće iz svakog kuta".

'Moderna baka': Prekrivena je tetovažama i piercinzima, a u zube je ugradila i - dijamante! 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije