Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loši postupci

Zašto su pušači loši roditelji?

pusenje
Ivica Galović/Večernji list
25.07.2013.
u 14:53

Devet posto roditelja priznalo je da su barem jednom uzeli novac iz dječje kasice prasice kako bi imali za kutiju cigareta...

U istraživanju tvrtke Pfizer u kojem je sudjelovalo više od šest tisuća pušača otkriveno je da su muškarci i žene koji učestalo puše - često i lošiji roditelji!

Djeci kupuju manje odjeće, manje ih hrane i rjeđe im kupuju darove jer im mnogo novca odlazi na njihovu ovisnost, odnosno kupnju cigareta, piše Daily Mail.

Svaki peti ispitanik priznao je da kod kupnje odjeće i obuće za djecu biraju jeftinije, isto kao i kod kupnje rođendanskih darova, dok je čak 17 posto roditelja reklo i da štedi na hrani i piću...

Zanimljivo, devet posto roditelja priznali su da su barem jednom uzeli novac iz dječje kasice prasice, a neki su "posuđivali" i od drugih članova obitelji i prijatelja.

Istraživanja su pokazala da prije nego što se stvarno ostave cigareta, ljudi se u prosjeku ove štetne navike pokušavaju riješiti – četiri puta.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije