Zašto su europske rajčice ukusnije od američkih?
To se zapitala novinarka Julia Belluz koja je na svojim okusnim pupoljcima, tijekom putovanja po Italiji uživala u punim i slasnijim okusima povrćima. "Ovo što jedem na sjeveru Amerike je "samo voda"".
Komentari 2
gmo, monsanto, agent orange..nastavi niz
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Pa ljudi moji volio bih znati što je to dobroga uopće došlo i Amerike?