Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sasvim iskreno

"Zašto sam ostavio savršenu ženu i obitelj zbog afere s puno mlađom..."

Razvod
Getty Images
16.11.2018.
u 19:11

"Nisam nikada varao, ne vidim svrhu toga biti s nekim i varati. Kada sam se oženio, bio sam presretan. Moja žena je bila prekrasna, imala je smisla za humor, puno se smijala. Bili smo zaista sretan par. "

Mnogima se može činiti kako velika obiteljska kuća, obitelj s dvoje djece i dobar posao zvuči kao savršen život.

Ipak, jedan muškarac, koji, tvrdi, nikada nije varao, ostavio je to sve zbog 10 godina mlađe žene.

Svoju je priču anonimno ispričao za portal Mamamia.com i priznao zašto je to učinio.

"Nisam nikada varao, ne vidim svrhu toga biti s nekim i varati. Kada sam se oženio, bio sam presretan. Moja žena je bila prekrasna, imala je smisla za hmor, puno se smijala. Bili smo zaista sretan par. "

Iako zvuči kao klišej, kada su se rodila djeca, to je sve promijenilo u njihovom odnosu. Nisu promjene bile odmah jasno vidljive i nagle, događalo se to polako, tvrdi.

"Moja bivša žena je predivna majka, požrtvovna, brižna, sve bi napravila za djecu, no ja sam tu postao suvišan. Za mene nije bilo više dovoljno vremena ni pažnje i počeli smo se udaljavati jedno od drugog. Briga za djecu iscrpljuje pa i ono malo vremena koje smo uspijevali naći samo za sebe, nismo provodili kao prije, u razgovoru, seksu, izlascima... Slobodan vikend bez djece, samo za nas dvoje bila je nemoguća misija, a i preveliki stres za moju bivšu ženu da ih ne vidi puna dva dana. Nije mi na padalo na pamet ostaviti suprugu, nadao sam se da će se stvari promijeniti kada djeca budu malo starija i da ćemo se ponovno naći kao par. 

Ipak, na poslu je upoznao 10 godina mlađu ženu. Bila je lijepa, prirodna i kliknuli su na "prvu". Godinu i pol dana billi su prijatelji, a onda je jedna večer pomiješana s alkoholom učinila svoje. Ipak, ta veza nije dugo trajala jer je nova ljubav u njegovu životu bolovala od anksioznosti i to je bilo jako teško uskladiti s njihovimpotrebama, pojasnio je. 

Zaključio je i kako je odlučio reći svoju priču kako bi dao primijer drugim ženama kako ne bi trebale zaboravljati na emocionalne potrebe svojih supružnika, jer upravo ta udaljenost od njegove supruge navela ga je da padne drugoj u zagrljaj. 

Pogledajte i video Simptomi koji će vam otkriti imate li problema sa srcem

Ključne riječi

Komentara 19

MO
morska
19:21 16.11.2018.

Sebicnjak obicni!

AL
alpskacokolada
22:24 16.11.2018.

očito je bogat pa mu neće biti problem plaćat alimentaciju. a ovo da je sa puno mlađom a razlika deset godina haha pa to ni nije tako velika razlika.

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
07:29 17.11.2018.

@chemica bas su jako razvijene te zemlje u kojima se razvrgne 50% brakova. ako si ti zivotinja dalje od nas koji drzimo do braka i monogamnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije