Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

"Zašto sam ostavio savršenu ženu i obitelj zbog afere s puno mlađom..."

"Nisam nikada varao, ne vidim svrhu toga biti s nekim i varati. Kada sam se oženio, bio sam presretan. Moja žena je bila prekrasna, imala je smisla za humor, puno se smijala. Bili smo zaista sretan par. "
16. studenoga 2018. u 19:11 22 komentara 43634 prikaza
Razvod
Foto: Getty Images

Mnogima se može činiti kako velika obiteljska kuća, obitelj s dvoje djece i dobar posao zvuči kao savršen život.

Ipak, jedan muškarac, koji, tvrdi, nikada nije varao, ostavio je to sve zbog 10 godina mlađe žene.

Svoju je priču anonimno ispričao za portal Mamamia.com i priznao zašto je to učinio.

Ne javljajte se Bojite se samoće? Zbog ovih razloga još uvijek ne možete preboljeti prekid

"Nisam nikada varao, ne vidim svrhu toga biti s nekim i varati. Kada sam se oženio, bio sam presretan. Moja žena je bila prekrasna, imala je smisla za hmor, puno se smijala. Bili smo zaista sretan par. "

Iako zvuči kao klišej, kada su se rodila djeca, to je sve promijenilo u njihovom odnosu. Nisu promjene bile odmah jasno vidljive i nagle, događalo se to polako, tvrdi.

"Moja bivša žena je predivna majka, požrtvovna, brižna, sve bi napravila za djecu, no ja sam tu postao suvišan. Za mene nije bilo više dovoljno vremena ni pažnje i počeli smo se udaljavati jedno od drugog. Briga za djecu iscrpljuje pa i ono malo vremena koje smo uspijevali naći samo za sebe, nismo provodili kao prije, u razgovoru, seksu, izlascima... Slobodan vikend bez djece, samo za nas dvoje bila je nemoguća misija, a i preveliki stres za moju bivšu ženu da ih ne vidi puna dva dana. Nije mi na padalo na pamet ostaviti suprugu, nadao sam se da će se stvari promijeniti kada djeca budu malo starija i da ćemo se ponovno naći kao par. 

Vratio se bivšoj Ja sam u njega zaljubljena, a on je sa mnom samo zbog seksa...

Ipak, na poslu je upoznao 10 godina mlađu ženu. Bila je lijepa, prirodna i kliknuli su na "prvu". Godinu i pol dana billi su prijatelji, a onda je jedna večer pomiješana s alkoholom učinila svoje. Ipak, ta veza nije dugo trajala jer je nova ljubav u njegovu životu bolovala od anksioznosti i to je bilo jako teško uskladiti s njihovimpotrebama, pojasnio je. 

Zaključio je i kako je odlučio reći svoju priču kako bi dao primijer drugim ženama kako ne bi trebale zaboravljati na emocionalne potrebe svojih supružnika, jer upravo ta udaljenost od njegove supruge navela ga je da padne drugoj u zagrljaj. 

Pogledajte i video Simptomi koji će vam otkriti imate li problema sa srcem

Najbolje zimsko odredište za obitelji s djecom
Zagrebački advent
Najbolje zimsko odredište za obitelji s djecom
  • morska:

    Sebicnjak obicni!

  • crojack:

    jer razmislja kitom a ne mozgom...

  • alpskacokolada:

    očito je bogat pa mu neće biti problem plaćat alimentaciju. a ovo da je sa puno mlađom a razlika deset godina haha pa to ni nije tako velika razlika.