Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednostavni trikovi
Povratak na članak

Zašto profesionalni kuhari uvijek stavljaju mokri ručnik ispod daske za rezanje?

Uz ove savjete i trikove pretvorite svoju kuhinju u najbolji restoran.

Komentari 3

KI
KidamNaLijevo
08:12 12.06.2020.

Ajte dajte odgovor kako rezati ljuti luk a da ne proplačeš?

VL
IM
Immanuell
14:11 12.06.2020.

Djevojka na slici koja prati članak je prekrasna. Ima li koji kuhar, odn kuharica da tako izgleda?

VL
NN
NNWord
14:04 12.06.2020.

Ljuti luk (kapula) se reže samo uzdužno, ako ne želite proplakati... stari trik...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.