Zašto profesionalni kuhari uvijek stavljaju mokri ručnik ispod daske za rezanje?
Uz ove savjete i trikove pretvorite svoju kuhinju u najbolji restoran.
Komentari 3
IM
Djevojka na slici koja prati članak je prekrasna. Ima li koji kuhar, odn kuharica da tako izgleda?
NN
Ljuti luk (kapula) se reže samo uzdužno, ako ne želite proplakati... stari trik...
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Ajte dajte odgovor kako rezati ljuti luk a da ne proplačeš?