Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zaštitite kožu od sunca uz Daylong proizvode

Medical Intertrade
Foto: PR FOTO
1/3
PR
Autor
PR članak
03.08.2015.
u 15:41

Linija proizvoda za sve tipove kože; Bez mirisa i emulgatora; Aloe vera i vitamin E štite od oksidacijskih oštećenja

Sunce i more možda su blagotvorni za vaš odmor, ali ne i za vašu kožu. Ususret toplijim danima kožu treba primjereno zaštititi, a to posebno vrijedi za nježnu i osjetljivu kožu osoba svijetle puti, sklonu alergijama, pjegama, aknama i opeklinama.

Daylong linija proizvoda pruža učinkovitu zaštitu od sunca i njegu za sve tipove kože. Budući da ne sadrže mirise i emulgatore, dobro se podnose te se mogu primjenjivati i na izrazito osjetljivoj koži. Daylong losioni njeguju i hidratiziraju kožu djelovanjem Aloe vere i vitamina E te štite od oksidacijskih oštećenja. Upotrebom Daylong losiona štitite kožu od štetnog UV-zračenja i isušivanja te zadržavate mladenački izgled svoje kože. Iako Daylong proizvodi pružaju učinkovitu zaštitu, treba izbjegavati pretjeranu izloženost suncu.

Iz linije Daylong proizvoda izdvajamo:

Daylong ultra face SPF 25
Daylong ultra face SPF 25 losion jedinstvena je kombinacija filtara za zaštitu od sunca i vitamina s antioksidativnim učinkom koji usporavaju nastanak čimbenika starenja kože uvjetovanih svjetlošću te oslabljuju djelovanje slobodnih radikala. Blaga tekstura i ugodan miris losiona čine ga prikladnom podlogom za šminku za sve tipove kože ili ugodnom dnevnom kremom sa zaštitnim učinkom.
Cijena: 50 ml – 119,68 kn

Daylong after sun Lotion
Daylong after sun Lotion je hidratantni losion na bazi liposoma koji hladi i njeguje osjetljivu kožu. Lipidne komponente upotpunjene umirujućim djelovanjem dekspantenola obnavljaju zaštitnu funkciju te održavanju vlažnost i elastičnost kože. Dodatkom vitamina E usporava se nastanak čimbenika starenja kože uvjetovanih svjetlošću te oslabljuje djelovanje slobodnih radikala. Zahvaljujući visokom sadržaju vode, Daylong after sun Lotion hladi i umiruje nadraženu kožu, obnavlja joj izgubljenu vlažnost i vraća elastičnost. Primijenite ga nakon izlaganja suncu te kao dnevnu njegu za suhu kožu.
Cijena: 200 ml – 89,78 kn

Daylong after sun Repair
Daylong® after sun Repair je regenerirajući losion za tijelo s enzimom endonukleazom za obnovu DNK. Losion pomaže oporavak suncem oštećene kože i pridonosi prevenciji preranog starenja kože. Učinak enzima endonukleaze upotpunjen je djelovanjem glicerola, dekspantenola i vitamina E koji održavaju vlažnost i elastičnost kože te na taj način pomažu održavanje prirodne otpornosti i ljepote. Daylong® after sun Repair nanesite na lice i tijelo nakon izlaganja suncu. Losion se lako nanosi, brzo upija i ne ostavlja masni trag na koži. Ugodna tekstura, blag miris i nemasna podloga čine ga pogodnim za nanošenje tijekom vrućih ljetnih dana i noći.
Cijena: 50 ml – 66,78 kn, 100 ml – 99,78 kn

Svi su proizvodi dostupni u ljekarnama, detaljnije informacije potražite na www.spirig.com.hr.

Distributer za Hrvatsku je tvrtka Medical Intertrade d.o.o. 

Želite prijaviti greške?