Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok prije vjenčanja

Zaručnica ga prevarila neposredno prije vjenčanja s 20 godina starijim muškarcem: "Srušio mi se cijeli svijet"

Shuttershock
23.03.2023.
u 00:30

Par se trebao vjenčati za četiri mjeseca, ali zaručniku se cijeli svijet okrenuo naglavačke kada je saznao da ga je buduća žena varala s kolegom s posla.

Saznati da vas partner vara može biti pogubno za svakoga, ali otkriće četiri mjeseca prije dana vašeg vjenčanja još je nepodnošljivije. Upravo u ovakvoj poziciji našao se jedan muškarac nakon što je uhvatio svoju zaručnicu u laži dok je bila u posjetu mjestu njihovog budućeg vjenčanja. Cijeli njegov svijet se raspao dok ga je pokušavala okriviti za svoju aferu s 20 godina starijim kolegom, prenosi Mirror.

Znanstvenici tvrde: Ovo je najlakši način da prebolite prekid veze

1/5

Ovaj je muškarac na Redditu podijelio svoje srcedrapajuće iskustvo. Naime, on je bio užasnut kad mu je njegova zaručnica pokušala pripisati njenu aferu jer ga nije bilo doma i dugo je radio. Istaknuo je da je razlog zbog kojeg je puno radio bio kako bi je financijski uzdržavao.

U objavi je muškarac objasnio kako je saznao za aferu: „Došao sam kući i tri sata pokušavao stupiti u kontakt s njom. Nije odgovarala. Oko 13:30 sati poslao sam poruku njenoj prijateljicu i pitao je je li ju ona uspjela kontaktirati. Bio sam jako zabrinut. Moja je zaručnica na kraju došla kući i rekla mi je da joj je žao što je nije bilo dulje nego što je očekivala, družila se s prijateljicom. Rekao sam joj da mi samo sljedeći put javi“.

Dodao je da mu je prijateljica tada javila da nije vidjela njegovu zaručnicu tog dana, što znači da nešto nije štimalo. Stoga je, odlučio provjeriti njezin telefonski zapis kako bi vidio koje je pozive uputila i pronašao poziv na broj koji nije prepoznao. Kada je pitao svoju buduću ženu za taj broj, izbjegavala je odgovor.

Sljedećeg jutra zamolio ju je da mu pokaže poruke s prijateljicom koje bi dokazale da joj je trebala ići pomoći, ali žena je odbila. Kad se ispitivanje nastavilo, priznala je da je broj od njenog kolege s posla i da se trebala sastati s njim kako bi razgovarali o poslu. „Opet tražim da mi pokaže poruke. Trebalo mi je oko pola sata uvjeravanja da vidim te poruke koje su bile seksualne prirode i puno su pričali o meni. Pisalo je i kako je htjela biti s njim i kako su zaljubljeni“, dodao je.

Tajanstveni kolega je 20 godina stariji od nje i ima djecu iz prethodnog braka. Kad je čovjek vidio poruke, bio je izvan sebe. Rekao je da ga je zaručnica krivila za svoje postupke i rekla da je bolje slušao, ovo se ne bi dogodilo. Pokušao joj je objasniti da puno radi samo kako bi nju financirao i kako bi ona mogla manje raditi, ali on ga je i dalje krivila što ga često nije bilo doma. Muškarac je svojoj nesuđenoj ženi rekao da joj više nikada ne može vjerovati i da nema šanse da može prijeći preko prevare.

Ljudi su u komentarima savjetovali muškarca kako se oporaviti od ovog šoka. Jedna je osoba napisala: „Mala utjeha znam, ali bolje sada nego nakon vjenčanja. Bolje sada nego nakon potencijalnog osnivanja obitelji“. Dok je drugi napisao: „Standardno okrivljavanje žrtve. Ne dopustite da vam ovo prikači“.

Ne vole biti u vezi: Ovi horoskopski znakovi najsretniji su kao samci

 

Komentara 2

DU
Deleted user
06:32 23.03.2023.

koji problem ...mlada je ...treba joj radno iskustvo..

Avatar ucjena
ucjena
07:54 10.04.2023.

Odavno on nju taslači, e da ima brojač, neka ide moliti na trg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije