Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo nismo znali

Zaposlenik kina pokazao kako se vara kupce s količinom kokica - a plaćate više

kokice
Pixabay.com
02.08.2021.
u 14:23

Sjetite se ovoga kada ponovno odete u kino.

June Long, djelatnik u jednom američkom  kinu odlučio je otkriti kako se kupce vara kada kupuju omiljene grickalice prije filma.

U videu koji je objavio, June glumi djelatnika kina i mušteriju, pa prvo naruči male kokice koje ondje koštaju 7,35 dolara, odnosno 46 kuna, a zatim se predomisli i naruči srednje. 

Long zatim glumi djelatnika koji samo prebaci istu količinu kokica iz pakiranja za male, u pakiranje za srednje i naplati 8,24 dolara, odnosno 52 kune.

Ako je vjerovati onome što je prikazao u videu, u svako pakiranje ide ista količina kokica, samo su kutijice i kartoni napravljeni u različitim oblicima kako bi djelovali veće ili manje od drugog, prenosi Mirror.

@thatcoolguy.25597

If you’re at the movies just get a small or large no in between💀 #workingatthemovies #movies #comedy #funny #fyp #foryou

♬ Calm LoFi song(882353) - S_R

Jesu li kokice zaista dobar izbor za mršavljenje ili bismo ih trebali izbjegavati?

kokice
1/4
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Poskok 1
Poskok 1
16:27 02.08.2021.

...nisu ni kod nas ljudi baš jako pametni...., ali brzo bi poletili škanicli u glavu, tako da ipak kod nas ne bi to lako prolazilo...

DE
dedač
15:19 02.08.2021.

pa nemrem belivit, stvarno!!!!

DI
diridon
15:55 02.08.2021.

...u biti kao i sve stvari u Životu. Zaje..........će vas koliko im to dopustite. Kao i sa koronom uostalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije