Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provjerite!

Zanimljiva optička iluzija: Jeste li duboki mislilac ili jako neodlučna osoba?

TikTok
10.03.2024.
u 06:00

Obratite pažnju na prizor koji prvo ugledate jer to može otkriti puno toga o vama

Ova optička iluzija može otkriti jeste li duboki mislilac ili vam je teško donositi odluke. Naime, može vam reći jeste li u stalnom stanju samorefleksije ili ste neodlučni kada je riječ o jednostavnim odlukama, piše Daily Mail.

Na slici se nalaze i čovjek koji viče i ruka, a ovisno o tome što prvo ugledate, može otkriti istinu iza vaše osobnosti.

Foto: TikTok

U isječku, kreator sadržaja otkriva što znači ako vam pogled prvo privuče muškarac koji viče. "Ako ste prvo vidjeli čovjeka koji viče, onda ste duboki mislilac i neprestano istražujete svoj unutarnji svijet. Samorefleksija je vaš način života i imate duboko razumijevanje svojih snaga i slabosti", objasnila je.

Mia je napomenula da bi oni koji su prvo vidjeli čovjeka trebali biti 'ljubazni' prema sebi. "Ali budite ljubazni prema sebi i prakticirajte samoprihvaćanje. Super vam ide i nitko nije savršen", dodala je.

VEZANI ČLANCI:

Zatim je Mia otkrila što znači ako umjesto toga prvo uočite ruku. "Ako ste prvo vidjeli ruku, onda ste nevjerojatno sposobni rješavati probleme u stresnim situacijama i sposobni ste se uhvatiti u koštac sa svim izazovima koji vam se nađu na putu", tvrdila je. Međutim, kreatorica sadržaja otkrila je da se oni koji su vidjeli ruku muče s donošenjem jednostavnih izbora i mogu se opisati kao neodlučni.

"S druge strane, kada se susrećete s jednostavnim odlukama poput toga gdje ćete jesti za ručak, možete biti super neodlučni i mogla bi vam trebati čitava vječnost da se odlučite", dodala je.

Istraživanje pokazalo koje osobine najčešće idu uz 'jutarnji tip' ličnosti! 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije