Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li među njima?

Zanimanja koja najviše debljaju su...

posao
Vl foto
11.06.2012.
u 13:54

Nakupljena kilaža, smatraju oni koji su se udebljali, rezultat je pretjeranog sjedenja, premalo kretanja, stresa, ali i loše i brze hrane...

Sjedenje i stres najsnažniji su okidači za debljinu, a najnovije istraživanje pokazalo je da su tome najizloženiji suci, odvjetnici i turistički agenti. Tvrtka Harris Interactive anketirala je više od 5700 zaposlenih u različitim kompanija na različitim funkcijama. Oko četvrtine ispitanika svoj sadašnji posao okarakterizirala ja kao glavni čimbenik za nakupljanje masnog tkiva, dok je tek 16 posto ispitanika reklo da je zbog posla izgubilo na težini. Nakupljena kilaža, smatraju oni koji su se udebljali, rezultat je pretjeranog sjedenja, premalo kretanja, stresa, ali i loše i brze hrane.

lako se debljaju i radnici u socijalnim službama, učitelji, umjetnici, dizajneri, arhitekti, administrativni službenici, fizičari, policajci i vatrogasci. Stručnjaci upozoravaju one koji su osam sati prikovani za stolac da bi posebno trebali paziti na to kako se hrane na poslu i naglašavaju kako je od iznimne važnosti kretati se nakon posla, prenosi Daily Mail.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije