PROMO

“Zaljubljeni u King Crossu”, izložba fotografija Gorana Čižmešije

Zaljubljeni u King Crossu
08.02.2023.
u 14:35

King Cross povodom Valentinova svim svojim posjetiteljima priprema pravu foto-poslasticu, izložbu fotografija parova “Zaljubljeni u King Crossu” proslavljenog street style fotografa Gorana Čižmešije te nagradni natječaj čiji će pobjednici za uspomenu stati ispred Čižmešijinog objektiva

Ovu atraktivnu izložbu posjetitelji će moći razgledati u King Crossu od petka, 10. veljače, do nedjelje, 19. veljače, u prostoru hodnika na sjevernoj strani centra (ulaz kod dm-a). Postav izložbe sastoji se od deset originalnih fotografskih ostvarenja koje je Čižmešija fotografirao na zagrebačkim ulicama ekskluzivno za izložbu “Zaljubljeni u King Crossu”. Po struci modni dizajner Goran Čižmešija već gotovo dva desetljeća stvara svoj fotografski modni blog Style Seconds na ulicama Zagreba, ali i Pariza i Londona. Jedan je od istinskih europskih pionira street style fotografije koji je među prvima prepoznao značaj ulične mode na modna kretanja u digitalnom dobu. Parovi u Čižmešijinom objektivu su posebni, koloristični, vrckavi, usklađeni i zaneseni modom i životom. Biti na Goranovoj fotografiji je privilegij budući da on nije samo fotograf. On je kustos koji birajući modele na ulicama stvara posebnu zbirku modne fotografije i dokumente jednog vremena.

I vi možete stati ispred Goranovog aparata. Na društvenim mrežama King Crossa sudjelujte u nagradnom natječaju “Zaljubljeni u King Crossu”. Glavna nagrada je profesionalna fotografija para by Goran Čižmešija. Sve što vi trebate učiniti jest u komentarima ispod objava o nagradnom natječaju “Zaljubljeni u King Crossu” označiti vašu partnericu/partnera i napisati najljepšu ljubavnu poruku te pričekati i vidjeti da li je baš ona odabrana. Dvije utješne nagrade su poklon kartica “Spar” u vrijednosti 26,54 EUR/200,00 kn. Nagradni natječaj počinje u petak 10. veljače 2023.

U sklopu izložbe čeka vas i posebno uređen photo corner “Zaljubljeni u King Crossu”. Predivna zlaćana kružna instalacija ukrašena cvijećem sugerira cjelovitost i savršenost Ljubavi te je savršena kulisa za vaše uspomene ovog Valentinova.

Vidimo se u King Crossu!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije